BOĞALAR OLAĞAN ÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR

BOĞALAR OLAĞAN ÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR

Serhat Ardahan Spor...

    Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Fakir Yılmaz, Serhat Ardahan Spor kulübünün Olağanüstü Kongreye götürme nedeni hakkında bir yazı kaleme aldı.

       Başkan Yılmaz, dün lige katılamama ile karşı karşıya olan ve bir kaşe ile alınıp, maddi imkânsızlıklara rağmen bugün saha da olan takımın önünü açmak adına başkanlığını yaptığı Serhat Ardahan Spor kulübü Olağanüstü Kongreye götürme kararının alındığını belirterek, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

   ?Ardahan Valisine; Ardahan Belediye Başkanına ve Ardahan Kamuoyuna açık Mektuptur..

Sayın Başkanım; Sayın Ardahanlılar;

     Bu Pazar Iğdır Spor maçı ile BAL ligine merhaba diyecek olan ve Ardahan´ı Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Serhat Ardahan Spor´un 2018/2019 Futbol Sezonuna katılması için ortaya koyduğum çabayı uzun uzun anlatmayacağım. Çünkü Ardahan adına başkanlığını üstlendiğim ve tüm engellemelere karşın yok imkânlar ile sahada olan bir takımın moralini bozmak istemiyorum.

       Sayın Başkan Sayın Ardahanlılar;

Dün lige katılamama ile karşı karşıya olan ve bir kaşe ile alınıp, maddi imkânsızlıklara rağmen bugün saha da olan takımın önü açmak adına başkanlığını yaptığım Serhat Ardahan Spor Olağanüstü Kongreye götürme kararı almış bulunmaktayız.

Belediyemizin tüm samimi çabalarına karşın Vali ve diğer kamu kurumların yanı sıra başta Milletvekillerimiz olmak üzere siyasilerin gerekli desteği sağlamadığı, takımın yaşadığı maddi sıkıntıları aşamadığı, futbolcuların ön ödemelerini ve lisanslarına gereken parayı verilen sözlerin yerine gelmediği ve vaatlerin boş çıktığı için Olağanüstü Kongre Kararı alan Şehrin Takımına sahip çıkmanız adına ya bizimle birlikte yeni bir yönetimin oluşması için gereğini yapın ya da takımı kendiniz alıp, başına ve yönetimine getireceğiniz bir ekiple Ardahan´ı Bal Liginde temsil etmesi için el atın.

Bu nedenle ?Fakir Yılmaz varsa biz yokuz´ diyenlerin takıma sahip çıkması adına başta olmak üzere ben ve yönetimimin takımın önünü ama adına aldığı Olağanüstü Kongre Kararını takımın önünü açma adına değerlendirmenizi umar, saygılar sunarım.?