Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa Burcunda Dolunay 10-11-2019

Dolunay zamanları olayları netleştiren görünür hale getiren zamanlardır. Ama her dolunay her kişiyi aynı derecede etkilemez. Sebebi; ışıkların, kişinin natal kartında ki bir gezegene iz düşümü yapmasının gerekli olmasıdır. 12 Kasım da olacak olan dolunay, Boğa burcunda gerçekleşiyor.

Boğa burcu; burçlar kuşağında, maddi güvence, yatırımlar, finansal yükümlülükler ve sahip olduğumuz değerleri ifade eder. Bunun yanında toprak ve tarımda Boğa temalarında vardır. Dolunay fazı, bizleri maddi açıdan hedeflenen değerlerle onurlandırıyor. Merkür retrosu devam ederken gerçekleşen dolunay, geçmişte halledemediğimiz birçok şeyi tekrar geri getirerek iyileştirmemiz için fırsat verecek. Olacak gelişmeleri somutlaştırarak elle tutulur hale getiren Ay fazı, Yay burcunda olan yönetici gezegeni Venüs’ le krizli bir dönüşümü vurgularken, Uluslar arası meseleler ve yabancılarla ilgili konuları anlaşmalar yolu ile kalıcı güç oluşturacak etkileri ortaya çıkarıyor. 8 Şubat doğumlu Kovalar, 9 Mayıs doğumlu Boğalar, 11 Ağustos doğumlu Aslanlar ve 11 Kasım doğumlu Akrep burçlarının hayatlarında daha somutlaştırıcı etki yaratacak dolunayın ışıkları hepimize kalıcı değişiklikler getirecek.

BURÇLARA GÖRE BOĞA BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Maddi manevi kazanımlarınız, gelirler, yatırımlar varsa çocuklarınızın iş statüsü ve eşin kredi, borç, miras gibi konuları, Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartları netleşiyor. Hedefinize ulaşırken onurlandırılıyorsunuz. Ortak gelirde ve banka hesaplarınızda önceden yapmak istediğiniz fakat bir türlü hal edemediğiniz konuları da düzenleme fırsatı bulacaksınız. Yabancı insanlarla anlaşma yolu ile iş yapacaksanız, maddi konularda ki maddeler netleşirken dikkatli olunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kişisel girişimleriniz ve konumunuzu korumak için hedeflemiş olduğunuz konular, Boğa burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Davalar ya da ikili ilişkilerinizdeki geçmiş meseleler ya da geçmişteki bir birlikteliği tekrar detayları ile ele alacaksınız. Hukuk ya da yabancılarla ilgili maddi anlaşmalar aşamasında iseniz, başarıyla onurlandırılıyorsunuz. Fakat olabilecek krizlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Okul, hastane, hapishane ya da gizli yürüttüğünüz işleriniz ve dilekleriniz. Özellikle eskiden beri bir türlü ele geçiremediğiniz istekleriniz fırsata dönüşüyor ve Boğa burcu dolunayı ile şartlarınız görünür hale geliyor. Eş ve ortaklık ile ilgili anlaşmaları bağlayan dönüşüm süreci netleşirken krizli aşamaya dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Sosyal çevreniz, ileriye yönelik yapmış olduğunuz plânlarınız, arkadaşlarınız ve varsa içinde bulunduğunuz organizasyonlarınız. Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar görünür hale geliyor. Çocuklarınız ya da yeteneklerinizle ilgili önceden yapmak istediğiniz fakat bir türlü fırsatını bulamadığınız akademik konular da tekrar önünüze geliyor. Günlük işlerinizde ki konforu ve rahatı etkileyecek ve belli bir dönüşüm yaptıracak olan krizlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: İş, hedefler, kariyer ve toplum önünde olan imajınız, varsa annenizin şartları. Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar görünür hale geliyor. Siz hedeflerinize ulaşırken onurlandırılıyorsunuz. Ev, aile ve temel alt yapınızı ilgilendiren ve önceden hal olmamış ortak gelir ve mirasları bağlayan konuları da hal etmeniz için fırsatlar dolunayla birlikte somutlaşıyor. Aşk ve yetenekleriniz varsa babanızın geliri ile ilgili konularda da anlaşmalar yolu ile gerçekleşecek olan dönüşüm süreci dolunay fazı ile netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Büyük şirketler, banka ya da ticari konularla olan işleriniz Boğa burcunda olan dolunayla birlikte daha görünür hale geliyor ve hedefinize ulaşırken onurlandırılıyorsunuz. Anlaşmalar ve sözleşmeler, kardeşinizin içinde bulunduğu şartlar ve eğitimle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz ortak anlaşmaları bağlayan ve önceden hal edilmesi gereken meseleleri de düzene koymak için fırsatlar geliyor. Aile ve yerleşimle ilgili konularda olabilecek gelişmeler anlaşma yolu ile dönüşümü gerçekleşirken krizlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ortak gelir, miraslar, sigorta, burs, kredi- borç, alacak-verecek gibi konularda olabilecek olan gelişmeler daha somut hale geliyor. Hedeflemiş olduğunuz maddi konular netleşirken onurlandırılıyorsunuz. Günlük hayat standartlarını bağlayan kişisel kazancınızı yeniden düzenleme fırsatı bulacaksınız. Anlaşma yolu ile gerçekleşecek olan şartlarınız dönüşüm sürecine girdi. Olabilecek krizlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Eş ve ortağınızın içinde bulunduğu şartlar varsa almış olduğunuz danışmanlıklar Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Hedefleriniz gerçekleşirken onurlandırılıyorsunuz. Kişisel ihtiyaçlarınızı ve varsa sağlıkla ilgili önceden hal edemediğiniz konularda daha görünür hale geliyor ve değerlendirmeniz için fırsat geliyor. Maddi konularda ki anlaşmalarınıza varsa eşinizin kredi borç gibi konularda ki girişimleri belli olurken krizlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Günlük işleriniz, sağlığınız, çalışma koşullarınız Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Temponuzla ilgili hedefleriniz netleşirken onurlandırılıyorsunuz. Hastane, ya da okul gibi alanlarda önceden haledemediğiniz işleriniz de netleşiyor. Fırsatı değerlendiriniz. Şartlarınızı bağlayacak olan anlaşma koşulları konumunuzu dönüşüm sürecine geçiriyor. Krizlere dikkat.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Aşk hayatınız, yatırımlarınız, yetenekleriniz ve çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar Boğa burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. İleriye yönelik planlarınızda öncen halledemediğiniz ve yakın çevrenizi bağlayan ya da imza gerektiren anlaşmaları da hal ediyorsunuz. Siz bu konularla ilgili onurlandırılıyorsunuz. Gizli bir aşk ilişkisi içindeyseniz ya da gizli bir yerlerde paranız varsa dolunayla birlikte ortaya çıkıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Ev, yerleşim, gayrı-menkul, sizin temelleriniz, eşinizin iş kariyeri ve varsa babanızın sağlığı ile ilgili konularda Boğa burcu dolunayı ile birlikte şartlar netlik kazanıyor. Siz hedefinizi gerçekleştirirken onurlandırılıyorsunuz. İş kariyer ve hedeflerinizle ilgili maddi kaynakları bağlayan konuları da fırsatları ile düzene koyuyorsunuz. İleriye yönelik plânlarınızda krizli şartlara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Anlaşmalar, kardeşlerinizin durumu, yazışmalar ve eğitimle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz, hedefleriniz gerçekleşirken siz onurlandırılıyorsunuz. Akademik alanda ve yabancılarla ilgili önceden girişimde bulunduğunuz ve hal edemediğiniz konumunuzu ilgilendiren konularda fırsatlar çıkıyor. İş kariyer alanını bağlayan anlaşmalar yer değişikliği ile kriz yaşatabilir dikkat ediniz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR