Bodrum Gündem

BODRUM GÜNDEM DERGİ İKİNCİ SAYISI OKURLARI İLE BULUŞTU…

BODRUM GÜNDEM DERGİ İKİNCİ SAYISI OKURLARI İLE BULUŞTU…

bodrum-gündem-dergi-2-sayı-çıktı-haber

Geçtiğimiz ay birinci sayısı yayımlanan Bodrum Gündem Derginin ikinci sayısı okurları ile buluştu. İki ayda bir yayımlanan Bodrum Gündem Dergi’nin ikinci sayısında bir çok özel röportaj ile Bodrum Gündem Yazarlarının çok dikkat çeken yazıları yer alıyor…

Bodrum Gündem Haber

Bodrumlu gazeteciler Çiçek ve Fatih Bozoğlu tarafından yayına hazırlanan Bodrum Gündem Dergide sadece özel röportajlar ve Bodrum gündem yazarlarının makaleleri yer alıyor. İlk sayısında Çetin Akant ve Hamdi Topçuoğlu tarafından Bodrum’a damga vurmuş bir çok isim ile yapılan söyleşiler yer alırken, Çiçek Bozoğlu’nun Dilek Kocadon ile yaptığı söyleşi oldukça dikkat çekti.

Bodrum gündem Dergi’nin ikinci sayısı ile ilgili bilgi veren Fatih Bozoğlu kapak sayfası için birçok seçenek üzerinde durduklarını kaydederek şunları söyledi; Bodrum Gündem Dergi’nin kapak fotoğrafı için bir çok seçenek üzerinde durduk. Ali Şengün bizim için arşivini açtı. En sonunda bir kartpostal üzerinde karar kıldık. 1960’lı yıllarda çekilmiş bir fotoğraftan, üretilmiş bir kartpostal. Bu kartpostal Hüseyin K.Nayır’ın arşivinden,  Erkan Koyunbaba’nın arşivine geçmiş. Erkan Koyunbaba’ya bu fotoğrafı dergimizin kapak fotoğrafı yapabilir miyiz diye sorduk. İzin vermekle kalmayıp, memnuniyetini de dile getirdi. Bundan sonraki sayılarda da fotoğrafa ihtiyaç duyulduğunda, her zaman bizlere destek verebileceğini de söyledi. Bodrum Gündem Dergi’nin bu sayısındaki kapak fotoğrafı “Erkan Koyunbaba arşivinden…” Verdiği destek için ona çok teşekkür ediyoruz…”

Bodrum Gündem Dergi’nin ikinci sayısında da çok dikkat çeken röportajların yanında Bodrum Gündem Yazarlarının çok özel yazılarının da yer aldığını kaydeden Bozoğlu “Duygulu, gizemli ve sonunu sabırsızlık ile merak ettiğiniz öyküsü ile Tunç Şanad. Geçmiş deneyimleri, analizleri ile bu günü ve geleceği aydınlatan yazısı ile Can Pulak. Fıkra gibi, lakin içinde önemli dersler içeren yazıları ile Fikret Karataş. Okurken biraz zorlanacağınız ama kahkahalar atarak okuyacağınız Şenol Cömert’in Bodrum ağızlı yazısı. Nuran Yüksel’den Bodrum’un anılarına yolculuk yaparken, Bodrum’un gelinlerini, Dr.Kerim Cangır’dan da günümüze dair Bodrum’un en önemli sorununun irdelendiği yazısını okuyabileceksiniz. Bodrum’un yetiştirdiği araştırmacı genç yazar kardeşimiz Cezmi Çoban’dan gerçek ”Bir Bodrum Masalı” ile dergideki yerini alırken, Çiçek Bozoğlu’nun çok ama çok özel röportajları ile Bodrum’un geçmişine uzun bir yolculuk yapacaksınız. Cenap Tezer ve Durmuş Ali Cangır söyleşilerinde ise “vay beee” diyeceksiniz.” dedi.

İki ayda bir yayınlanacak olan Bodrum Gündem Dergi’nin üçüncü sayısı yine naftalin kokan yazılar ve çok özel röportajlar ile Mart ayı başında okuyucuları ile buluşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.