1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BM Kalkınma Temsilcisi Kars'ta
BM Kalkınma Temsilcisi Karsta

BM Kalkınma Temsilcisi Kars'ta

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KALKINMA TEMSİLCİSİ KAMAL MALHOTRA VE EŞİ ANİTA MALHOTRA EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜ KAR’S OTEL’DE GEÇİRDİLER.

A+A-

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Temsilcisi Kamal Malhotra, eşi Anita Malhotra ile Kars’ta hem iş hem de gezi seyahatinde bulundular.

Güvensoy Group bünyesinde bulanan Kar’s Otel’de konaklayan Malhotra çifti, aynı zamanda evlilik yıldönümlerini kutlamanın keyfine vardılar.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Temsilcisi Kamal Malhotra, Kar’s Otel’in tarihi bir Rus yapısı olması ve bu yapının Kars’a kazandırılmasını sağlayan Güvensoy Group’a teşekkür ederek, Kar’s Otel yöneticisi ve çalışanlarına da memnuniyetini ifade etti. Eşi Anita Malhotra da Kar’s Otel Müdürü Mehmet Duman’a otel için çeşitli önerilerde bulundu.

Kar’s Otel Müdürü Mehmet Duman ise, BM Kalkınma Temsilcisi Kamal Malhotra ve Anita Malhotra’nın Kar’s Otel’de konaklamalarının kendilerini mutlu ettiğini, aynı zamanda evlilik yıldönümlerini de Kar’s Otel’de geçirmelerinin farklı bir ayrıcalık olduğunu ve Kar’s Otel’in özel günlerde, özel isimlerle beraber olması farklılıklarının ortaya çıkmasının en büyük nedeni olduğunu kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.