Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Blackwings Sancaktepe İstanbul Spor Kulübü Basketbol ve Voleybol altyapı takımları başarıları ile göz dolduruyor.

 Blackwings Sancaktepe İstanbul Spor Kulübü Basketbol ve Voleybol altyapısı her zaman başarıları ile göz dolduruyor.

U11 Basketbol takımı İstanbul Şampiyonu olurken, voleybolda ise küçük takım ve midi takımları klasman ligi şampiyonu oldular. BJK Sancaktepe Basketbol Okulu, BJK Çekmeköy Voleybol Okulu ve Blackwings Çekmeköy Cimnastik Spor Okulları ile de bölgesinin başta gelen Spor okullarını bünyesinde bulunduran oluşum 2018 - 2019 sezonuna iddalı bir şekilde hazırlanmaya devamediyor. 

Yaz - Kış Basketbol - Voleybol Kamplarında da gerçekleştirdiği organizasyonlar ile taktir toplayan Blackwings Camp profesyonel ekibi gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını iletti.

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.