Ahmet Hakan: Bizim Şevki Yılmaz’da zırnık değişiklik yok!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın "Kadının hukukunu Avrupa’da arayanlar ahmaktır; ne zaman p*kliği siz medeniyet yaptınız" sözlerine sert tepki göstererek "Yıllar geçse de Şevki Yılmaz'ın bir gramcık bile seviye yükselmesi söz konusu olamıyor" dedi.

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan: Bizim Şevki Yılmaz’da zırnık değişiklik yok!

20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, İstanbul Sözleşmesi olarak anılan Kadına Yönelik Şiddet ve Ev İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye Dair Avrupa Konseyi Sözleşmesi'ne isim vermeden tepki gösterdi. Sözleşmeyle getirilmek istenen sistemi sert sözlerle eleştiren Yılmaz, “Kadının hukukunu Avrupa’da arayanlar ahmaktır; ne zaman p*kliği siz medeniyet yaptınız” dedi.

Bu sözleri köşesine taşıyan Ahmet Hakan  Şevki Yılmaz'ın 80 ve 90'lı yıllarda da benzer konuşmalar yaptığını hatırlattı ve şunları söyledi "Aradan yıllar geçti. Yapay zekâlar, nanoteknolojiler, silikon vadileri, X/Y/Z kuşakları, altüst oluşlar, zihinsel devrimler falan...Neredeyse 2020’lere geldik.Bizim Şevki Yılmaz’da zırnık değişiklik yok!" diye yazdı.

Hakan Yılmaz'ın dönemin Refah Partisi’nin ünlü bir hatibi olduğunu belirterek şöyle devam etti;

Yıllar geçse de...

Şevki Yılmaz’da maalesef bir gramcık bile seviye yükselmesi söz konusu olmuyor, olamıyor.

*

Bizim burada “Yahu çok ayıp olur” diye açıkça yazamadığımız sözcüğü, bir ilim, irfan ve edep sahası olan üniversite salonunda hunharca kullanıyor.

Üstelik üslubun insanın aynası olduğunu gayet iyi bildiği halde...

*

Allah ıslah etsin diyeceğim ama bir gramcık bile umudum yok.

SONRAKİ HABER