Bizi birbirimize düşürmek istiyorlar

EĞİTİM 02.01.2017 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2626+ kez okundu.
 

Bizi birbirimize düşürmek istiyorlar

Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun,...
..."İstanbul’da, silahlı saldırı sonucunda 1 polisimizin şehit olduğunu, 38 kişinin hayatını kaybettiğini yaklaşık 69 kişinin de yaralandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım" dedi.Rektör Coşkun yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yabancı uyruklu misafirlerimizden hayatını kaydedenlerin yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Hiçbir gerekçe masumlara yönelik saldırıları haklı gösteremez. Huzur ve güvenliğimizi hedef almış bu alçak saldırıyı ve adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerini ve teröre destek verenleri güçleri şiddetle kınıyorum. Milletimizi yeryüzündeki mazlumların, mağdurların umudu olmaktan çıkarmak, tarihimize ve birbirimize olan umudumuzu bitirmek, bizi birbirimize düşürmek isteyen dahili ve harici caniler asla emellerine ulaşamayacaklardır. İslam coğrafyasının tamamında yüzyıllık fitne ve fesatların tohumları ekilmeye, ülkemizin bölgesel hatta ulusal bir güç olmasının önüne engeller konulmaya çalışıldığını görüyoruz. Ancak bu aziz millet, hüzne ve umutsuzluğa asla teslim olmayacak ve engelleri teker teker aşacaktır. Bu tür saldırıların  birlik ve beraberliğimizi daha da artıracağına, bizi birbirimize daha çok kenetleyeceğine inanıyor, milletimize tekrar baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.  
Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun,...
..."İstanbul’da, silahlı saldırı sonucunda 1 polisimizin şehit olduğunu, 38 kişinin hayatını kaybettiğini yaklaşık 69 kişinin de yaralandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım" dedi.
Rektör Coşkun yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yabancı uyruklu misafirlerimizden hayatını kaydedenlerin yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Hiçbir gerekçe masumlara yönelik saldırıları haklı gösteremez. Huzur ve güvenliğimizi hedef almış bu alçak saldırıyı ve adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerini ve teröre destek verenleri güçleri şiddetle kınıyorum. Milletimizi yeryüzündeki mazlumların, mağdurların umudu olmaktan çıkarmak, tarihimize ve birbirimize olan umudumuzu bitirmek, bizi birbirimize düşürmek isteyen dahili ve harici caniler asla emellerine ulaşamayacaklardır. İslam coğrafyasının tamamında yüzyıllık fitne ve fesatların tohumları ekilmeye, ülkemizin bölgesel hatta ulusal bir güç olmasının önüne engeller konulmaya çalışıldığını görüyoruz. Ancak bu aziz millet, hüzne ve umutsuzluğa asla teslim olmayacak ve engelleri teker teker aşacaktır. Bu tür saldırıların  birlik ve beraberliğimizi daha da artıracağına, bizi birbirimize daha çok kenetleyeceğine inanıyor, milletimize tekrar baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.