Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Biz Biz Yeteriz Kampanyasına Ak Partili Milletvekilleri ve Belediye Başkanları destek veriyor. İşte Mahir Ünal, Hayrettin Güngör, Ahmet Özdemir, Hanefi Mahçiçek, Celalettin Güvenç gibi siyasiler de destek verdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 maaş, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 5 maaş ile destek verdiği kampanyaya Kahramanmaraşlı siyasetçiler de çeşitli sayıda maaşlarını bağışlayarak destek verdiklerini açıkladılar.

Mahir Ünal 3 Maaş

Haydi Türkiye’m hep beraber el ele tüm engelleri aşarız. Gün dayanışma ve yardımlaşma günü. Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya destek olarak ben de üç maaşımı bağışlıyorum.

Ahmet Özdemir Kaç Maaş Verdiğini Açıklamadı

Eller çok olunca yük hafifleşir... Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de katılıyorum. Tarih boyunca hep böyle olmuştur 

Hayrettin GÜNGÖR 2 Maaş

Aziz milletimizin birlik, beraberliği ve selameti için Cumhurbaşkanımız Sn.@RTErdogan'ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına 2 aylık maaşım ile katılıyorum.

Osman Okumuş 3 maaş

“BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” Cumhurbaşkanımız kampanyasına 3 maaş ile ben de katılıyorum. Belediyemizin değerli personelleriyle ve ilçe halkımla bu kampanyada biz de varız. MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI HAYIRLI OLSUN. El’den hayır yok.

Ali Öztunç'tan Tepki: BİRİLERİ YİNE ÇALACAK

Bağış Kampanyasına CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ise sosyal medya üzerinden çok sert tepki gösterdi. Öztunç sosyal medyadan şu paylaşımlarda bulundu:

Bütün dünya halkına para dağıtıyor, AKP halktan para istiyor. TURGEV, Ensar gibi vakıflara aktardığınız milletin parasını geri alsanız tüm ülkeye yeter. Ustelik daha once toplanan paralar nerede? Sizin bu konuda geçmişiniz sabıkalı. Size guven yok

15 Temmuz şehitleri için toplanan ve kayıp olan 310 milyon liranın hesabını vermeyenler şimdi yeniden para topluyor. Boyle günlerde devleti yönetenler millete verir, milletin cebindeki son paraya göz dikmez.Açık söylüyorum birileri yine çalacak.

Suriyelilere harcayacak 40 milyar dolar var ama millete verecek yok öyle mi? Ben sana ve damada güvenip AKP'ye para yatıracağıma gider Kahramanmaraşta ihtiyacı olan hemşerilerime destek olurum. En azından yandaşın cebine gireceğine yerine ulaşır işe yarar #ZIRNIKYOK