Vedat Muriqi: "Şampiyon olacağız"
Golcümüz Vedat Muriqi, Medipol Başakşehir maçı sonrası konuştu. İşte Vedat Muriqi'nin sözleri...
news_image

Fenerbahçemizin yeni golcüsü Vedat Muriqi, Medipol Başakşehir deplasmanıdna aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Kazandığımız için mutlu olduğunu söyleyen Vedat Muriqi "Bu galibiyet için herkese teşekkür ederim. Zor galibiyet oldu ama zor galibiyetler daha güzel oluyor. Mutluyuz, şimdi Trabzonspor maçı var. O maçı da kazanarak araya 3'te 3 ile güçlü bir şekilde girmek istiyoruz." dedi.

Sezon sonunda şampiyon olacağımızı belirten Vedat Muriqi "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. İçeride harika bir arkadaşlık var. Bunu sonuna kadar taşıyacağız ve hak ettiğimiz şampiyonluğu alacağız." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımımızın iyi oyunculardan kurulu olduğunu söyleyen Kosovalı golcü "Soyunma odasında iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğumuzu birbirimize hatırlattık. Fırsatları yakaladık ve galibiyeti almayı başardık. Etrafımda oldukça iyi futbolcular ve gol atmam kolay oluyor. Bu kadar iyi oyuncu arasında kendimi rahat hissediyorum. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Attığım gol sırasında Tolga ağabey, beni çok iyi gördü ve top da ayağıma oturduğu için güzel vurdum." açıklamasını yaptı.

"Kaç gol atarsın?" sorusuna cevap veren Muriqi "Hiçbir zaman kendime hedef koymuyorum. Bir forvet kendine gol hedefi koyar ve ulaşırsa, sonrasında duraksayacak gibi oluyor. O yüzden her zaman gol atmak ve asist yapmak istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
///