banner25

Biz Gönüllüleri Gönüller İnşa Ediyor

Başakşehir Belediyesi, kısa zamanda bir iyilik hareketine dönüşen Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) projesi ile tek başına yaşayan görme engelli Sema Demirok’un evinde tadilat çalışması yaptı. BİZ gönüllüleri, evin zeminini tamamen yeniledi.

Biz Gönüllüleri Gönüller İnşa Ediyor
 Kayaşehir 14. Bölge’deki evinde yalnız yaşayan 40 yaşındaki Sema Demirok’un evinde acil tadilat ihtiyacı vardı. Demirok’un evine haftalık olarak temizliğe giden Başakşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmeti Ekiplerinin durumu iletmesi üzerine Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) gönüllüleri devreye girdi.

Görevlileri gördü, BİZ gönüllüleri yardıma koştu

Anne ve babasını geçen yıl kaybeden görme engelli Sema Demirok’un evinin zemini hasar görmüştü. Eve düzenli aralıklarla temizliğe giden Başakşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmeti Ekipleri, temizlik sırasında durumu fark etti. Ekibin bildirmesi ile Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) gönüllüleri, vakit kaybetmeden harekete geçti. 

Tadilat kısa sürede tamamlandı

Bugüne kadar pek çok iyilik hareketinden bulunan BİZ gönüllüleri, Demirok’un evinde tadilat başladı. Evin zeminindeki kırık fayanslar sökülerek yerlerine yenileri döşendi. Görme ve kısmen yürüme engelli olan Demirok, Başakşehir Belediyesi’ne tüm engelliler adına teşekkür etti. 

BİZ hayatları kolaylaştırmaya devam edecek

Kendisine yardım ulaştırılması sürecini anlatan Demirok, “Evime gelen temizlik ekibi, zeminin zarar gördüğünü bildirmesinin ardından birkaç gün içinde tadilata başlandı. BİZ ekibi, zemin tadilatını kısa süre içinde yaptı.” diye konuştu. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Şaduman Kutay, engellilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik destek ve hizmetlere BİZ Projesi kapsamında devam edeceklerini ifade etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35