Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final Okulu Santranç Takımı 6. Turda

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği, 193 okulun katıldığı Santranç Müsabakalarında Darıca Final İlkokulu, minikler A ve B Katagorisinde yarıştı

Darıca Final Okulu Santranç Takımı 6. Turda
20 Şubat 2020 - 17:18

Kocaeli'nde 4 gün boyunca devam eden müsabakalarda Darıca Final Okulları’nın minik sporcuların heyecanları ve ,istekleri gözlerinden okunurken, yarışma deneyimi kazanmanın da  onurunu yaşadılar.

Yeni dostlukların da kurulduğu yarışmalarda. müsabaka kültürünü büyük boyutlarda yaşayıp bilgilerine değer katan öğrenciler için idareciler amaçlarına ulaştıklarını kaydederek,  ‘’ Okul olarak benzeri etkinliklere katılım amacımızın özünde de bu yatıyor, esas hedefimiz ise YARIŞMAK değil KATILIP, KAYNAŞMAK...’’ şeklinde konuştular.

 

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya Santranç Turnuvasına katılan öğrencilere emekleri için teşekkür ederken, ‘’ 4 gündür müsabakaya gidiş ve dönüşü ;müsabaka için gerekli çabayı okulumuz adına sunan;
Okul Md.Ceyda RAMAZANOĞLU'na, Satranç Öğrt.Ahmet YILMAZ'a, Beden Eğt.Öğrt.Halil AYAZ'a, teşekkür ederim.
HEM YAŞAM HEM SINAV bakış açısı budur.
Kısa bir süre önce de okulumuz öğrencileri basketbol müsabakalarında Kocaeli İli düzeyinde Darıca 1.olarak yarı finale kadar yükseldi. Spor, sanat,kültür etkinlikleri, insanı bütünler ve akademik başarılarına da kolaylıklar sağlar.."dedi.

Darıca Final İlkokulu'nu temsil eden öğrenciler;

Minikler B kategorisinde:

1/A sınıfı Tanem ŞEHİTOĞLU
1/A Sınıfı Yusuf Talha BAĞ
1/A Sınıfı İbrahim Kaan SAYINTI
2/A Sınıfı Bora YÜKSEL
2/A Sınıfı Kıvanç EKİCİ
2/A Sınıfı Emir Buğra MUSLU

Minikler A Kategorisinde:

3/A Sınıfı Tuğberk KARADAYI
3/A Sınıfı Esila Sıla İŞBARALI
4/A Sınıfı Ateş SÖNMEZ
4/A Sınıfı M.Eda RAMAZANOĞLU
4/A Sınıfı Emir AKYOL
4/A Sınıfı Duru VAYKUL