Dr. Haydar Dümen Bitmeyen çarşaf davası
HABERİ PAYLAŞ

Bitmeyen çarşaf davası

Haberin Devamı

Kızlık zarı yetmezmiş gibi bir de üstüne çarşaf sıkıntısı var. Çiftten ilk gecenin ispatı olarak kan bekleniyor. Aile büyükleri kapıda çarşaf bekliyor, cinsellikle tanışma gecesi kâbusa dönüyor. Erkek gergin, başarısız oluyor. Kız ise korkudan titriyor...

BÖYLE SORU YOK!

Ona iyi bakamıyor muyum?

21 yaşındayım, çok güzel kızlar görüyorum. Ama ufaklık kıpırdamıyor, sesini çıkarmıyor. Ona iyi bakamıyor muyum?

CEVAP

Vallahi ben tanığım, ona gözün gibi bakıyorsun okurum. O kadar iyi bakıyorsun ki hem etik hem de sistematik yapılarını örnek gösterebilirsin. Sahibi olmayan mala nazar atmıyor, el uzatmıyor. Sahibi olduklarını da ileride incitmeden mutlandıracaktır. Obur olmayacak ama seni de disipline edip alıştıracak, aç bırakmayacak. Mübarek sanki Sorbonne’da eğitim görmüş bir kimlikle emrine uyacak. O da sen de tıkabasa doyacaksınız. Şimdilik keyfine sirke dökme, zamanını bekle.

Cinsellikten soğudum

25 yaşındayım, her gün cinsel ilişkiye giriyorum. Ama artık cinsellikten soğumaya başladım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kebabın, makarnanın, içli köftenin soğuğu yenmez. Limonatanın da sıcağı içilmez. Nerede, ne zaman, kiminle olacak sorunlarını ben yanıtlarsam söze şöyle başlardım: Sen eşine ya da devamlı partnerine karşı keyfine düşkün yani daha doğrusu keyfinin tutsağı birisin. Şu anda yemek pişmiş ve buzdolabına konmuş. 3 ay perhizden sonra buzluktan çıkar, ısıtmayı ustasına bırak. Bir lokma yutunca damağın sana “Vay be dünya varmış” derse, yandın!!! Çünkü eski tas eski hamam olacaktır. “Bu da gerekliymiş” derse, gözün aydın kurtuldun!!!

Ben istekliyim sevgilim değil

22 yaşında kızım. Sevgilimle her gün sevişmek istiyorum ama o “Üç günde bir yeter” havasında. Evleniyoruz. Benim isteğimi azaltmanın ya da onunkini artırmanın yolu nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, isteği azaltmanın en az 100 yolu vardır. Tümü pusuda, evliliğin 5’inci yılından sonrasını bekliyor. İş, çocuk, yorgunluk, ailede uyumsuzluk, geceleri birkaç nedenden uykusuzluk v.b. O sırada seninkisi derin uykuda üstelik keyfi yerinde ve horultuda. Yaşın geldi 27’ye. Daha yeni girdin seksin kaliteli bahçesine. Öyle gün olacak ki bir gün 24 saat tek başına kendini dinlemeyi özleyeceksin. Evliliğiniz biraz çekişmeli geçecek. Hiçbir şeyin sandığın gibi olmadığını o zaman görecek, evlilik neymiş öğreneceksin.

İlk ilişkide kan gelmedi

25 yaşındayım. 6 aydır sevgilim var. İlk defa ilişkiye girdik ama vajinamın şeklinin bozuk olduğunu söyledi. Benden de kan gelmedi. Erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmadı. Acaba kızlık zarım esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kesinlikle kızsın. Ancak kızlık zarın esnek. Birleşme sırasında erkeğin penisi, o esnekliği zorlayacak boyutta değil ki, kanama olmamış. Pek çok kızda görülen bir olay. Bunu artık erkek arkadaşın da öğrensin.

İlişkimiz çok kısa sürüyor

3 yıldır evliyim. Eşimle ilişkim kısa sürüyor. O benden önce boşalıyor ve devamını istemiyor, sırtını dönüp yatıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin uzmana gitmesi ve tedavi olması gerekiyor. Aksi taktirde hayat boyu sürer. İkiniz de tedirgin olursunuz.

Sekse çok düşkünüm

19 yaşındayım, sekse çok düşkünüm. Günde 4-5 defa mastürbasyon yapıyor, fırsat buldukça ilişkiye giriyorum. Sivilcem bitmiyor. Bir de çok ilişkiden saçlarımın dökülebileceğini duydum. Acaba doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel yönden hiperaktif bir gençsin. Sivilcelerin bu konuyla ilgisi yok. Ama kanında da hormonlar cirit atıyor. İleride saçların dökülmesi tahmini de doğrudur. Erkeklik hormonu çokluğu saçları döker. Hem iradeni kullanarak hem de ilgini başka yerlere yönelterek bunu önlemeye çalışırsan işler normale dönebilir.

Kız benden kaçıyor

1 yıldır kız arkadaşım var. İlişkiye girdiğimiz zaman çok uzun sürüyor ve kız arkadaşım yataktan kaçıyor. Buna nasıl çare bulurum?

CEVAP

Değerli okurum, bana öyle geliyor ki, gereğinden fazla mastürbasyon yapmışsın. Orgazm sistem ve kapasitesini mastürbasyona göre programlamışsın. Kadına geçişte zorlanıyorsun. Kuşkusuz düzelecek. Biraz fantezilerle beynini kamçıla.

Çok mu tehlikeli?

17 yaşındayım. Sorunum günde 7 defa mastürbasyon yapmam. Çok mastürbasyon yapmak zararlı olur mu? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Elbette zararlı yavrum. Çünkü yapılacak daha çok işlerin var. Her şeyi bir yana bırakmışsın, varsa mastürbasyon yoksa mastürbasyon.

Erken boşalıyorum

24 yaşındayım. Gece sperm geliyor. İlişkiye girdiğimde de erken boşalıyorum. Erken boşalmanın tedavisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi evlilik koşulları oluşmuşsa var. Çünkü tedavide alacağın ilaçlar, kullanacağın yöntem duruma göre ayarlanıyor. Şimdilik idare et. Evlenince düzeltiriz.

Kanama oldu, neden?

22 yaşındayım. Kız arkadaşım da sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Adet zamanı olmadığı halde kanama oldu. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarını incittin, belki de daha ileri gittin. Bu ihtimal yüzde 50 dolaylarındadır, haberin olsun.

Kızlar beni tatmin etmiyor

22 yaşındayım. Birçok kızla ilişkiye girdim ama beni tatmin etmedi. Sertleşme sorunum var. Sebebi çok mastürbasyon olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar nasıl seni tatmin etmiyor? Yani zevk mi almıyorsun? Zaten mastürbasyona takılmış kalmışsın. Evlendiğinde bu şikayetler sürecektir. Bu nedenle karşı cinse geçiş yapacak, mastürbasyonu azaltacaksın. Evlilik koşullarında da tedavi yöntemlerine bazı eklemeler yaparak bu alışkanlığı bitereceksin.

Neden ilişkiye başlarken sertleşme bitiyor?

23 yaşındayım, yaşadığım ilişkilerde tam birleşme sırasında penisim yumuşuyor. Penisim biraz büyük. Doktora gideyim mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum girdiğin ilişkiler genelevdeydi. Genelev koşullarına sıcak bakmıyorum. Penisin büyük. O boy hem kadına zarar veriyor hem de sertleşme sorunları yaratıyor. Kesin karar için sabırlı ol. Ama mutlaka uzman kontrolünden geç. Penise yeterince kan geliyor mu, bakılmalı.

Çarşaf bekleyecekler

24 yaşında, nişanlı kızım. Düğünüm yaklaşıyor. Burada çarşaf bekleme adeti var. Bu konu yüzünden strese girdim. İlk gece güzel geçsin istiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, çok haklısın. Birkaç gereksiz düşünce yüzünden hayatınız kararabilir. İlk gece size kimsenin bakmaya hakkı yok. Çiftler evlenmiş, özel odalarına
çekilmişlerse kim kimin namus bekçiliğini yapıyor? Aslında bu sorgulanmalı. Kapınızı kilitleyin. Dışarıya da dik durun. Mutluluğunuzu koruyun.

Çok büyük, endişeliyim

20 yaşındayım ve penisim çok büyük santim. Acaba bu ileride sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, her yerde sorun olur. İdareli kullanmayı öğreneceksin, bir de uygun bir eş seçeceksin. Onun isteklerine uyacak, boynunu eğeceksin, başka çıkar yolu yok.

GÜNÜN SÖZÜ

Karanlık ve aydınlık arasında elektrik düğmesi adar yakınlık varsa düğmeyi çevirmek size bağlıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder