REKLAMI GEÇ

Bisiklet yolu olmayan bulvara bisiklet geçidi

Bisiklet yolu olmayan bulvara bisiklet geçidi

Gazi Bulvarı’nın Delikliçınar Meydanı girişindeki geçidin çizgileri yenilendi. Kırmızı, mavi, beyaz ve sarı renklerin kullanıldığı geçit, bulvar girişine görsel bir zenginlik katmış gibi. Ancak, bisiklet yolu olmayan bulvara “bisiklet geçidi” işaretinin yerleştirilmesi, “bu ne şimdi”dedirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2015 Pazar, 14:43

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün akşam Gazi Bulvarı girişinde hummalı bir çalışma başlattı. Taşıt trafiğinin yok denecek kadar azaldığı saatlerdeki bu çalışma, bulvar girişinde geçit düzenlemesiyle ilgiliydi.

Zaman zaman vatandaşların da izlediği çalışmayla kırmızı, mavi, sarı ve beyaz renklerden oluşan çizgiler çizildi. Mavi çizgilerin yer aldığı bölüme de bu alanın“bisiklet geçidi” olduğunu gösteren işaret konuldu.

Bunu gören vatandaşlar, “Görsel olarak gayet güzel. Ancak bisiklet yolu nerede?” diye sorarak, taşıt trafiğinde ilerleyemeyen bisikletliler ve elektrikli bisiklet sürücülerinin, şehir içinde güzergah oluşturulmadığından yaya kaldırımlarını kullandığına dikkat çekti.

Vatandaşlar, bisiklet yolunun yapıldığı Antalya karayolunda ise buraların bisikletlilerden çok otomobil sürücülerine yaradığını, daha çok da park için kullanıldığını ifade etti.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 6 Temmuz 2015, 00:13

Kanatlı hayvanların olduğu kulübelere HAYVANAT BAHÇESİ diyen belediyeden ne beklenir ki. Var mı var… Uyanıklık had safhada…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu