Birlikteliğimiz daim olsun

Birlikteliğimiz daim olsun

MHP Geyve İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Adayı Ekrem Yüce, “devlet ve millet bekası için bir birliktelik oluşturuldu. Tek bayrak, tek devlet, tek vatan, tek millet diyerek yola çıktık. Birlikteliğimiz daim olsun” dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, MHP Geyve İlçe Teşkilatını ziyaret etti. MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Kaymak, “Cumhur ittifakı birlikteliğinin güzel bir örneğini Geyve’de yaşamaktayız. Amaç devlete, millete hizmettir. Görev ne ise yapacağız. Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda başarılı olabilmek adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımızın yanında olacağız” dedi.

Devlet ve milletin bekası

Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlenmesini temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öngörüsü ile devlet ve millet bekası için bir birliktelik oluşturuldu. Tek bayrak, tek devlet, tek vatan, tek millet diyerek yola çıktık. Birlikteliğimiz daim olsun. Sadece seçim döneminde değil, seçim sonrasında da devamını diliyorum” dedi.

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

Yayınlama: 15.02.2019
Düzenleme: 19.02.2019 13:47
648
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.