“Esnafla uyumumuz şehrin en büyük kazancıdır”

SESOB Başkanı Hasan Alişan ve esnaf temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Esnafımızla olan iyi ilişkilerin şehrin en büyük kazancı olduğunu düşündük. STK’larımızla, ilçe belediyelerimizle, kurum ve kuruluşlarla, milletvekillerimizle, teşkilatımızla daima uyum içerisinde çalıştık. Önemli olan baki olan dostluklarımızdır. Allah işlerinizi kolaylaştırsın, bol kazançlar versin” derken; SESOB Başkanı Alişan, “Hep yanımızdaydınız. SESOB’a sağladığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Temiz bir sevgi

SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Şehrin her kesiminden oluşan esnaf topluluklarının temsilcileri olarak sizi ziyaret etmek istedik. Esnaf, ahde vefayı bilir. Esnaf dünü ve bugünü unutmaz. Sıkıntılı dönemlerimizde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yanımızdaydınız. Bu derece yakın ilgi ve sıcaklık kimseden görmemiştik. Sizinle çalışmaktan keyif aldık. 10 yıllık görev süreniz esnaf için çok verimli oldu. Sizden dayanışmayı, dürüstlüğü adil ve adaletli olmayı dengeli olmayı öğrendik. Çıkar ilişkisine dayanmayan temiz bir sevgi besledik. SESOB’a sağladığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bu hizmetlerin devam ettirilmesini diliyoruz” dedi.

Memnun oldum

Esnaf temsilcileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Bizler Allah’a ve kadere iman etmiş insanlarız. Hakkımızda böylesi takdir görüldü. Birkaç gündür gerçekten çok sevindiğim bir durum var ki eş, dost, esnaf, vatandaş, partili, partisiz birçok arkadaşımız aradılar. Çok memnun oldum. Her zaman ifade ettiğim gibi; önemli olan hoş bir sada bırakmaktır. Görev süresi bittiğinde çarşıda gezerken bir esnafla çay içebilmektir önemli olan” dedi.

En büyük kazacımız
“Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Oturduğumuz koltukların ebediyen sahipleri biz değiliz. Bundan 10 yıl önce bizleri Büyükşehir Belediye başkanlığı görevine layık gören irade bugün artık dinleneceksin dediğinde gönül koyacak halimiz yok. Bu süreçte esnaflarımızla çok iyi bir uyum yakaladık. Esnafımızla olan iyi ilişkilerin şehrin en büyük kazancı olduğunu düşündük. STK’larımızla, ilçe belediyelerimizle, kurum ve kuruluşlarla, milletvekillerimizle, partimizle daima uyum içerisinde çalıştık. Hepinizden Allah razı olsun” diye belirtti. 

Dostluklarımız bakidir
Sözlerine son veren Başkan Toçoğlu, “Dostluklarımız bakidir. Esnaflıkla bir bağım olmamasına rağmen Onursal Üyelik takdim ettiniz. SESOB Başkanımız Hasan Alişan olmak üzere göstermiş olduğunuz nezaket dolayısıyla teşekkür ediyorum. Allah işlerinizi kolaylaştırsın, bol kazançlar versin. Hakkınızı helal ediniz” dedi.