Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birkan: “Muhtarlar ülkenin kılcal damarları”

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde referandum çalışmalarında muhtarlarla bir araya geldi.Yenişehir Muhtarlar Derneği’nde 71 muhtar ile buluşan Milletvekili Zekeriya Birkan, “Hepiniz aklı başında kişilersiniz,...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birkan: “Muhtarlar ülkenin kılcal damarları”

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde referandum çalışmalarında muhtarlarla bir araya geldi.

Yenişehir Muhtarlar Derneği’nde 71 muhtar ile buluşan Milletvekili Zekeriya Birkan, “Hepiniz aklı başında kişilersiniz, aranızda uzun yıllar muhtarlık yapan ağabeylerimiz var. Türk siyasî hayatını bizzat yaşayan, durduğunuz yerin âkil insanlarısınız, önderisiniz. Muhtarlık Türkiye’deki en küçük idari birimdir. Ve en temel idari birimdir. Bugün birileri muhtarları küçümserken, cumhurbaşkanımızın da muhtarlarla ilgili çok farklı bir bakış açısı var. Geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanımız geldiğinde İskender kebaplarının sahibi kendisine servis yaptı. Kendisi, ‘Efendim, ben gelecek seçimlerde muhtar adayı olmak istiyorum. Çünkü siz muhtarlar ile görüşüyorsunuz. Onlarla özel olarak ilgileniyorsunuz. Bende bu yüzden aday olacağım’ diyor. Sizler toplumun en temelindesiniz, muhtarlara ulaştığınız zaman bütün ülkenin kılcal damarlarına ulaşmış oluyorsunuz. Bizim için önemlisiniz” diye konuştu.

Birkan, daha sonra muhtarlara 16 Nisan tarihinde neden evet denilmesi gerektiğini anlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.