GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BİRİNCİ SIRAYA DA KOYSALAR YOKUM

BİRİNCİ SIRAYA DA KOYSALAR YOKUM

Tarih 02 Eylül 2015, 22:20 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL - MHP’nin temel taşlarından İbrahim Önal, milletvekili aday adayı olmayı asla düşünmediğini söyledi.


7 Haziran genel seçimlerinde  partisinden aday adayı olan ama listeye alınmayan ötesi 1994 ve 1999 yıllarında 2  dönem Espiye Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Önal, 1 Kasım erken seçiminde asla yeniden aday adayı olmayacağını kesin bir dille ifade etti.

Gazetemize özel demeç veren Ünal, değil listeye alınmak birinci sıraya bile koyulsa aday olmayacağını vurgulayarak, çok yorulduğunu ve sadece sandığa giderek partisine oy vereceğini kaydetti.

BENİ BİRİNCİ SIRAYA DA KOYSALAR YOKUM

'Ben artık siyasette yokum' diyen Önal,  bu seçimlerde asla aday adayı olmayacağının altını çizerek, ' Fazlasıyla yoruldum. Ben artık işime gücüme bakıyorum. Arkadaşlara kolay gele. 7 Haziran'da köy köy, mahalle mahalle gezerek partime oy istedim. Ama ben artık yokum.  Bundan sonra yapacağım tek şey vardır, o da sandığa gidip tek oyumu partime vermektir. Gerisi angarya. Ötesi asla yok' dedi.

PARTİME OY VERECEĞİM AMA YOLLARA DÜŞMEYECEĞİM

MHP'den değil ikinci sıra birinci sıradan aday gösterilse bile-( ki mümkün değil- TIME) asla aday olmayacağının altını çizen Önal, ' Benim için bu şartlar da siyaset askıdadır. Ne aday olacağım ne de oy istemek için yollara düşeceğim. Allah partime kolaylık versin' şeklinde konuştu.

Bu haber 1838 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık & Yaşam

AYTEKİN BAŞKAN YİNE SÖZÜNÜ TUTTU

AYTEKİN BAŞKAN YİNE SÖZÜNÜ TUTTU GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun hemşehrilerine söz verdiği ve ‘Prestij C...

GİRESUN’DA 1 MAYIS COŞKUSU!

GİRESUN’DA 1 MAYIS COŞKUSU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Giresun'da sendika ve siyasi partilerin katılımıyla c...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi