Birikimevim’den Ağaçlandırma Seferberliğine destek

Birikimevim’den Ağaçlandırma Seferberliğine destek

Birikimevim fidan dikimini, Down Cafe’de çalışan Down Sendromlu, Otizimli ve Konuşma Bozukluğu olan gençlerle birlikte gerçekleştirdi.  

Geleceğe nefes olmak ve gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm iş süreçlerini yöneten Birikimevim, Down Cafe’de çalışan Down Sendromlu, Otizimli ve Konuşma Bozukluğu olan gençler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Gençlere toprak sevgisini aşılamayı da hedefleyen kampanya kapsamında renkli görüntüler yaşandı. Çevre bilinci ve duyarlı sosyal sorumluluk çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Birikimevim, doğaya ve gelecek nesillere emanet edeceğimiz milli mirasımızı ne kadar önemsediğini de gözler önüne serdi. 

“Sürdürülebilir bir dünya için hepimiz çalışmalıyız”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, daha iyi bir dünya ve daha mutlu yarınlar için bu projeye destek verdiklerini söyledi. 11 milyon fidan seferberliği ile Türkiye'nin dört bir yanında yapılan bu etkinliğe kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Telli, sürdürülebilirlik ve çevre bilincini var oldukları tüm sektörlerde ön şart olarak kabul ettiklerinin altını çizdi. İklim değişikliğinin artık görmezden gelinmeyecek bir boyuta ulaştığını anımsatan Telli, sürdürülebilir bir dünya için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirtti. 

Öte yanda fidan dikiminde Down Sendromlu, Otizimli ve Konuşma Bozukluğu olan gençler ile bir araya gelen Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer de böyle bir farkındalık çalışmasıyla seferberliğe katılan Birikimevim yetkililerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.