Birevim Elazığspor’da Ergene Velimeşespor Maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Üst üste kaybettiği puanları Ergene deplasmanında telafi etme düşüncesinde olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, bu kapsamda günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Saat 12.00’de gerçekleştirilen antrenmanda taktiksel varyasyonlar üzerinde duruldu.

Teknik Direktör Sefer Yılmaz ve yardımcılarının yönetiminde yapılan antrenmana; Sakatlıkları bulunan Salih Polatdemir, Yiğitcan Erdoğan ve Ahmet Burak Solakel katılmazken, Eren Çinkılınç, Ömer Yıldız ve İzzet Topatar ise takımdan ayrı fitness salonunda çalıştı.

YILMAZ: İSTEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET BİZİM MORALİMİZİ BOZMUŞTU

Sefer Yılmaz, “Hafta sonu iyi oynadık. Yalnız kötü skordan dolayı hepimiz çok üzgündük. Küçük kardeşlerimizi bizim antrenman sahamızda görünce moralsiz halimiz bir an önce bitti. Hepimizineşe aldı. Futbolcuları ve teknik heyeti. Hocalarımızın, sizlerin bizim yanımızda olması, genç kardeşlerimizin olması bize büyük mutluluk verdi. İyi oynadığımız bir maçtan sonra istemediğimiz bir mağlubiyet bizim moralimizi bozmuştu. Ama futbol böyle bir şey. Bu yüzden çok seviliyor. Bazen iyi oynuyorsun kaybedebiliyorsun. Çok kötü oynadığın maçta da bizim başımıza da geldi. Niğde deplasmanının çok da hak etmemiştik ama galip geldik” diye konuştu.

Öte yandan Bordo-Beyazlı ekibimizin antrenmanını ziyaret eden Yöntemim Okulları öğrencileri teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek, Ergene Velimeşe Maçı öncesinde takıma moral verdiler.

KARAKÖSE: ELAZIĞSPOR’UMUZUN HEM İYİ GÜNÜNDE HEM KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDAYIZ

Özel Yöntem Okulları Beden Eğitim Öğretmeni Fatih Karaköse ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Bugün Elazığ’ımızın marka değeri olan Elazığspor’umuzu Özel Yöntem Okulları ve öğrencilerimiz olarak ziyarete geldik. Biz Elazığspor’umuzun hem iyi gününde hem kötü gününde yanındayız. İnşallah bu kötü günler geride kalacak. İnşallah Tekirdağ’dan galibiyet ile döneceğiz. Hem hocamıza, hem futbolcularımıza inanıyoruz. Geçen haftaki maçta gerçekten talihsiz bir şekilde yenildik. Allah’ın izniyle bu haftaki maçı alacağız” ifadelerini kullandı.

Birevim Elazığspor’da Çarşamba günü yapılacak olan çalışmalarla Ergene Velimeşespor Maçı hazırlıklarına devam edilecek.

HABER: SITKI TAŞEL