Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Birçok ülkenin gündeminde yeni yasalar olacak

Gökyüzü ateşten gömlek giyiyor. Ay, Türkiye'nin haritasında Ay'ına karşıtlık yaparken birçok ilişkinin sınavdan geçtiğine işaret ediyor. Ayrıca bugünlerde dünya korkuyu pazarlıyor. Gökyüzü, global markaların, siyasetçilerin masalarında deney tahtasına dönüşebileceğini gösterecek. Bu dönemde sıkça yasalar hakkında konuşulacak. Birçok ülkenin siyasi gündeminde yeni yasa tasarılarının olması gökyüzüne göre tesadüf değil. Ülke ekonomisi de bu durumda değişkenlik gösterebilir. Tutulmalar, büyük olaylara ve sonlara işaret etse de aynı zamanda yeninin de başlangıcıdır. Ülkemiz, uluslararası arenada önemli gelişmeler yaşayabilir. Dünyanın rengi değişirken, kişisel hayatlarımızda da radikal kararlar alabiliriz. Bugünlerde tekdüze giden sosyal hayatımızı değiştirmek isteyebilir, yeni dostluklar edinebiliriz. Ancak çok hızlı bir şekilde samimi olduğumuz kişileri, daha sonrasında sorgulayabiliriz.

ASTRO FELSEFE
Varlığımızı sorguladığımız bu döngüde, yüreklerimizin içindeki yangını söndüreceğimiz yer, yine kendi benliğimiz olacak. Unutmayalım ki duygularımız, 'ben'i oluşturuyor. Büyük yangınlar görmeyen yürekler, sorgulanmamış, sıradan bir yaşam sürerler. Bu yüzden başımıza gelenlere isyan etmemeye gayret edelim

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA