Bir Zamanlar Çukurova 11. yeni bölüm fragmanı: Yüreğin bir mert olanı var bir de namert olanı

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Züleyha evden kaçıyor. Atv'nin yeni sezon dizisi Bir Zamanlar Çukurova kısa sürede izleyicinin gönlünü fethetmeyi başardı. Yıldız Tunç'un senaryosunu yazdığı ve Murat Saraçoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Bir Zamanlar Çukurova 11. yeni bölüm 2. fragman yayınlandı. Demir artık daha tehlikeli planlar peşinde. Yılmaz'ın Hünkar'ı vurmasıyla Demir'in intikamı ikiye katlanıyor. Züleyha Yılmaz'ın yaşadığını öğrenince bebeğini de alıp evi terk ediyor. Peki, bunu öğrenen Demir neler yapacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova 11. yeni bölümden ipuçları...

Giriş Tarihi 21 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 21 Kasım 2018, 11:12
Bir Zamanlar Çukurova 11. yeni bölüm fragmanı: Yüreğin bir mert olanı var bir de namert olanı

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 11. yeni bölümde silahlar konuşacak. Yılmaz'ın Hünkar'ı vurması ipleri iyice gerecek. Yılmaz'ın Hünkar'ı vurduğunu öğrenen Fekeli, yine Yılmaz'ın yanında mı duracak yoksa karşısında mı olacak? Atv'nin Perşembe günlerinin reyting birincisi dizisi Bir Zamanlar Çukurova 11. yeni bölümde Züleyha evden kaçacak. Adnan bebeği de alıp evden kaçan Züleyha nereye gidecek? Züleyha'nın evden gittiğini öğrenen Demir'in tepkisi ne olacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova 11. yeni bölümden ipuçları...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova'da artık silahlar konuşuyor! Son bölümde Yılmaz ve Demir'in büyük yüzleşmesi, Hünkar'ın canını yaktı. Yılmaz'ın vurduğu Hünkar, yaşayacak mı? Annesi olmadan yolunu şaşıracağını söyleyen Demir'in, Yılmaz'dan alacağı intikam çok acı olacak! İkilinin öfkesi, artık daha tehlikeli bir hal almaya başladı.

Züleyha gidiyor?

Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha'yı, yeni bölümde çok daha büyük yüzleşmeler bekliyor. Hünkar'ın vurulduğunu duyan Fekeli, mantığıyla mı yoksa duygularıyla mı hareket edecek?

Heyecanın gitgide arttığı 'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe ATV'de!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 10. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? SON BÖLÜM FULL İZLE

Bir Zamanlar Çukurova'da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor.

Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. 'Uhuletle ve suhuletle' ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor.

HÜNKAR'IN YENİ PLANI CANINA MAL OLACAK!

Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz'ı tutamayacaklarının farkında! Demir'in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor!