Haberler

Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öleceğini 8 yıl önce Twitter'da yazdı

Güncelleme:

Kaliforniya'da geçirdiği helikopter kazası sonucu hayata veda eden 41 yaşındaki efsane basketbolcu Kobe Bryant'la ilgili sosyal medyada yapılan bir paylaşım gündem oldu. Bir Twitter kullanıcısının 8 yıl önce attığı tweet, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Bryant, Kaliforniya'da yaşanan bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. Yıllardır ulaşım için helikopter kullanan Kobe Bryant'ın, kızı Gianna ve yakınlarıyla birlikte basketbol maçı izlemeye gittiği belirtildi. Kobe ve yakınları, Sikorsky S-76 tipi helikopterin içindeyken geçirdiği kazada kurtulamadı.

4 yakınıyla Lakers maçından dönen efsane ismin helikopteri sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakıldı ve alev aldı. Yetkililer, kazadan kurtulan olmadığını ve Kobe Bryant'ın da yolcular arasında bulunduğunu doğruladı.

8 YIL SONRA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Tüm dünyanın büyük bir üzüntüyle karşıladığı ölüm haberinin ardından sosyal medyada ortaya çıkan bir paylaşım dünya gündemine oturdu. 'dotNoso' isimli bir Twitter kullanıcısının 13 Kasım 2012 tarihinde yaptığı paylaşımda Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybedeceğini yazması herkesi şoke etti.

Bir Twitter kullanıcısının Kobe'yle ilgili 8 yıl önce attığı tweet, dünyayı şaşkına çevirdi

Kobe'nin 8 yıl sonra gerçekten bir helikopter kazasında hayatını kaybetmesi paylaşımın binlerce etkileşim almasına neden oldu. Yaşananlar sosyal medyada büyük bir şaşkınlıkla karşılandı ve böyle bir olayın 8 yıl önce bilinmesi birçok soru işaretine neden oldu.

##12855841##

## 12855853##

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kobe Bryant California Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

AA:

HE ŞİMDİ KAHİN Mİ OLDU. ADAM ZATEN KARAYOLU VE DENİZ YOLU KULLANMIYORDUKI.

4
1
yanıtYanıtla
.:

KOBE ARABA KULLANIR GİBİ HER GÜN GİDECEĞİ HER YERE HELİKOPTER İLE GİDİYORDU . TAHMİN ETMEK ÇOKDA ZOR DEĞİLDİ .

2
1
yanıtYanıtla
Yargıç:

Çocuklarıyla birlikte olması. 8 yıl önce atılan twet. intihar şüphesi. . Ah be çocukluğum öldü nur içinde uyu güzel insan. .

1
1
yanıtYanıtla
Belirsiz:

Yani devamli helikopter kullanan bir insan icin sadece basit bi tahminde bulunmus. Bu aralar zaten herkes kain herkez gelecegi goruyor herkese vahiy geliyo anlamis degilim iyice paronaya bagladi millet

2
0
yanıtYanıtla
Dedi:

Gaybı sadece ALLAH bilir.

0
0
yanıtYanıtla
Tigra:

Hep helikopterle seyahat ettiği icin olmasin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title