Bir tepki de İyi Parti’den

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Sungurlu Budaközü ve Di Çayı'nın 7 yıldır ıslah edilmediğini belirterek, üzerine vazife düşenleri göreve davet etti.

03 Haziran 2020 Çarşamba 12:49
Bir tepki de İyi Parti’den

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den sonra 7 yıldır yapılmayan dere ıslahı ile ilgili bir tepki de İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’dan geldi. Saçmacı, “Sizlere sözcüklerle tane tane anlatmamıza rağmen, Sungurlu’muzda hiç istemediğimiz ve olmaması için her gün dua ettiğimiz bir felaket ile karşılaşırsak. O gün Bizimle hiç karşılaşmamayı dilersiniz” dedi.

Sungurlu’da bulunan derelerin ıslahı için 2013 yılından beri başvurulup talep edilen ilçe merkezinden geçen dere ve çayların tehlike boyutlarına ulaşabileceğini belirtmelerine rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını savunan Özsaçmacı,”Mevsim şartları da dikkate alındığında önümüzdeki süreçte çaylarının bir felakete yol açmadan ıslahının yapılması önem arz etmektedir. Sırf kendinden olmayan bir yönetime sahip diye Çorumun en büyük ilçesini cezalandırmaya çalışmak olması muhtemel bir doğal afette tüm halkımızı tehlikeye atmak demektir” dedi.

Özsaçmacı, açıklamasının devamında özetle, “Çorumumuza yapılan her yatırım her gelen destek bizleri mutlu eder. Yapılmayanları dile getirmek bizlerin ve kamuoyunun görevidir Efendim falanca ilçeye yapıldı da filanca yapılmadı demiyoruz. Biz diyoruz ki en büyük ilçenin yaşayanlarının yedi yıldır bir felakete karşı karşıya kalınabileceğini de belirtmemize rağmen yapılmayan ıslah çalışmasından bahsediyoruz. Halkımızın yaşamını tehlikeye atacak boyutlara ulaşması muhtemel olarak değerlendirilen ve yedi yıldır ıslah çalışmasını beklediğimiz çayların yapılmıyor olmasını iş bilmezliğinize bağlıyoruz. Sizlere sözcüklerle tane tane anlatmamıza rağmen, Sungurlu’muzda hiç istemediğimiz ve olmaması için her gün dua ettiğimiz bir felaket ile karşılaşırsak. O gün Bizimle hiç karşılaşmamayı dilersiniz” ifadelerini kullandı. (Serkan Şansever/Sungurlu)

Son Güncelleme: 03.06.2020 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürüst 2020-06-04 12:00:57

Kendi işine bak fetocu soroscu hdpdestekcisi