Kısa sürede yapımı tamamlanan Çiftlikköy 15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı açılarak ilk araç geçişi sağlandı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar 15 Temmuz Şehitler Kavşağı’nın araç geçiş açılışının gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “Çiftlikköy halkımıza hayırlı olsun. Köprülü Kavşağın proje çalışmaları belediyemiz tarafından gerçekleştirilip proje bedeli tarafımızdan karşılandı. Artık bu ölüm kavşağında araçlar güvenli bir şekilde geçiş sağlayacaklar” dedi.
Bundan sonraki aşamada köprülü kavşağın geri kalan işlerinin kademe kademe devam edeceğini belirten Başkan Silpagar, “Bu köprülü kavşağın proje çalışmaları belediyemiz tarafından gerçekleştirilip bedeli tarafımızca karşılandı. Toplam 7 Milyon Lira’ya mal olan Köprülü Kavşak yan yol ve bağlantı yollarıyla 2 km uzunluğa sahip. Köprüsü ise 135 m. uzunlukta. Tüm Çiftlikköylü halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bir sözümüzü daha gerçekleştirdik. Artık bu ölüm kavşağında araçlar güvenli bir şekilde geçiş sağlayacaklar” dedi.
Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın da büyük çaba ve girişimleriyle Çiftlikköy Belediyesi karşısında yapımı gerçekleştirilen Çiftlikköy 15 Temmuz Şehitler Kavşağı’nda ilk araç geçişi gerçekleştirildi.
Yalova Kocaeli illeri Karayolu’nun yoğun trafiğine olumlu anlamda katkı sağlayacak olan köprülü kavşak Çiftlikköy’ün merkezi ile sahilini birleştirerek ilçeye bütüncül bir anlayış kazandıracak. Adını Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın açıkladığı 15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı’nda çift taraflı araç geçişine başlandı.
Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, AKP İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AKP Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü ve Belediye Başkan Yardımcılarının da katılımı ile açılan kavşaktan ilk geçenler de törene katılanlar oldu.

Editör: TE Bilişim