‘’Bir olursak güçlü oluruz’’

‘’Bir olursak güçlü oluruz’’
Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, step yapı kütahya seramik tarafından düzenlenen sabah kahvaltı programına katıldı

Enver ve Hakan Durmuşoğlu kardeşlerin ev sahipliğinde yapılan kahvaltıya Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti adayı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve iş insanları katıldı.

‘’SAMSUNUN POTANSİYELLERİNİ HAREKETE GEÇİRECEĞİZ’’

Program sonrası konuşan Mustafa Demir, Samsun’a hizmet etmenin onurunu yaşadığını söyledi. Samsun’a katkı sağlayan herkesin yanında olacaklarına vurgu yapan Mustafa Demir, ’Sizler bu şehire katkı sağlayan kuruluşlarsınız. Samsun büyük potansiyeli olan bir şehirdir. Bulunduğu konum itibariyle çok daha iyi yerlerde olabilir, olmalıdır. Biz bu potansiyelleri harekete geçireceğiz. Bunu yaparken de bir olmalıyız. Bu güzel işler birlikteyken, birlikte olmaktan geçiyor, bir araya gelmekten geçiyor’ ’dedi.

thumbnail_db61d091-71aa-48e0-b0f5-9ff428f713cd.jpg

‘’GELECEĞİ DÜŞÜNEREK SAMSUN’U PLANLAMALIYIZ’’

Samsun’un gelecek 50 yılını, 100 yılını planlayarak hareket edeceklerine vurgu yapan Mustafa Demir, ‘’Geleceği düşünerek Samsun’u planlamalıyız. Birinci önceliğimiz sanayi üretimi. Şuanda organize sanayi bölgesi 1500 dönüm arazi üzerine kurulu. 3500 dönümlük yeni organize sanayi bölgesini 2 yıl içinde bitirmeyi planlıyoruz’’

thumbnail_7be47d8a-1776-4e9c-8b77-7364373efcd9.jpg

‘’HERKESİN FİKRİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ’’

Katılımcı bir belediye anlayışı ile hareket edeceklerinin altını çizen Demir, ‘’Herkesin fikri bizim için büyük önem taşıyor. Biz bu fikirler doğrultusunda güzel işlere imza atacağız. Sizlerin imkanları, güçleriyle birlikte ilçe belediyemizin gücü, büyükşehrin gücü, imkan ve kabiliyetleri birleştireceğiz. Ankara’da tüm milletvekillerimiz, sayın genel başkan yardımcımız, sayın milletvekillerimizle birlikte, bizim orada görev yapmış olmamızın avantajını da katabildiğimiz kadar katarak Samsun’da çok büyük gelişmelere, dönüşümlere hep birlikte sebebiyet vereceğiz’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.