Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Bensu Soral
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Bensu Soral

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Bensu Soral.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Bensu Soral

Einstein’in kemikleri sızlıyor

Grafik tasarım eğitimi alan oyuncu Bensu Soral’ın güzelliği dillerden düşmüyor. Bir gören bir daha bakıyor. “Grafik tasarımcıdan oyuncu mu olur?” hiç demeyin. Fizik bölümü mezunlarının bankacı olabildiği bir ülkede yaşıyoruz. Albert Einstein’in kemikleri sızım sızım sızlıyor.

Haberin Devamı

Neyse... Ablası Hande Soral bir gün Tolga Çevik’in ‘Komedi Dükkanı’ şovuna gider ve olaylar gelişir. Şans eseri sahneye davet edilir ve keşfedilir. Bu durum tüm aile için adeta dönüm noktası oldu. “Hmm bir de kız kardeşi Bensu Soral varmış, hem de çok güzel” diye düşünmüş olacaklar ki onu birçok dizide oynattılar.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Bensu Soral

Bensu Soral’ın ikizi Bedirhan Soral da tanınmış kişiler arasında geçiyor. Ablalarının kanatları altında başlayan yolculukları kendi çaba ve yetenekleriyle devam ediyor. Bu bilgi ne işinize yarar bilmiyorum ama kendisi aynı zamanda yıldızlı bir dalgıçmış.

Deterjan kokan bir profil

Bensu Soral’ın tertemiz adeta deterjan kokan bir Instagram profili var. Hemen her fotoğrafı profesyonel çekim gibi duruyor. Profilinden günlük yaşamına dair fikir edinmek zor. Takipçileriyle sürekli iletişim halinde değil. Yüzüne hangi kremleri sürdüğünü, bilmem ne markanın kaç numaralı rujunu kullandığını da bilemiyoruz.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Bensu Soral

Bence bu doğru bir davranış. Herkes Instagram’da hayatını ulu orta yaşayınca artık magazin izleyen pek kalmadı. Kimin evinde hangi mobilya var, kim Courchevel’e gitmiş kayak yapıyor istemesek de hepsinden haberimiz oluyor.

Şampiyon: Kıvırcık marul neon elbise

Ablası Hande Soral ondan çok daha önce ünlü olmasına rağmen sadece 1 milyon 200 bin takipçisi varken, Bensu Soral’ın tam 3 milyon 600 bin takipçisi var. 2014 yılından bu yana sadece 223 paylaşım yapmış. Sanırım takipçileri arttıkça profili biraz derleyip, toparladı ve gereksiz olduğunu düşündüğü fotoğraflarını sildi.

Haberin Devamı

Profilinde çokça kendi, eser miktarda 2018 yılında evlendiği eşi Hakan Baş, biraz kedi ve bolca köpek var. ‘Sorallians’ yazarak kardeşleriyle paylaştığı fotoğrafın duygusu çok hoş. İnsanın kardeşi, ablası, ıvırı zıvırı olması güzel bir şey olmalı.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Bensu Soral

Tuvana Büyükçınar imzalı kıvırcık marul neon elbiseli fotoğrafını profilin şampiyonu ilan ediyorum. Nedeni yok! Çok beğendim. Söyleyecek söz bulamadığından mı bilmem çoğu fotoğrafını emojiler koyarak paylaşıyor. Demek ki kendini şekil ve çizimlerle daha iyi ifade ediyor.

Çizimleri müthiş!

Çizim demişken; profilinde öne çıkanlarda ‘Art’ başlıklı bölüme bakarsanız kendi çizimlerini ve yaptığı heykelleri göreceksiniz. Çok başarılı görünüyorlar. Bu işlere daha çok vakit ayırmasını öneriyoruz. Diziydi, kapak kızıydı, markaların reklam yüzüydü derken hevesler alındıysa ortaya var olan yeteneklerinden özel bir şeyler çıkarmanın vakti gelmiş demektir.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Bensu Soral

Artık elini sallasan ünlü çarpıyor ama kaçı yetenekli kaçı değil takip edip, sorgulamıyoruz bile. YouTuber olmayan kaldıysa parmak kaldırsın! Ayy bu dünya işleri iyice zorlaştı! Roket ehliyeti olan biri varsa Jüpiter’e giderken beni de alsın. Yakıt masrafı benden, söz...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder