Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bir ilişkinin bittiğini sosyal medyadan anlayabilirsiniz

Son zamanlarda olup bitenlerden radarıma giren mevzuları merak ediyor musunuz? İşte hafta sonundan geriye kalan notlarım...

Dijital dünya insanları, Instagram magazini kafasına kapıldı. Sosyal medya çılgınları olarak artık hepimiz bu magazin sayfalarını takip ediyoruz.
Ünlülerin hayatına dair en sıcak haberler ilk oraya düşüyor. Bunlar yoruma açık paylaşımlar olduğu için önüne gelen fikrini sıralıyor ve ortaya tam bir savaş alanı çıkıyor. Bu hesapların kime ait olduğu bilinmediği için her şey korkusuzca yazılıp çiziliyor. Magazin.gundemi, gazetemagazin ve magazingunlugu; bu hesaplardan birkaçı.

Bu hafta Emina Sandal rüzgarına kapıldım desem yeridir. Boyuna, posuna, havasına bayıldım. Kırık Türkçesi, doğal ve samimi halleriyle de ayrı bir çekiciliği var Emina'nın... Plajlarda sıkça çalan şarkısı 'Limunada' ise tam bir yaz hiti olmuş durumda. Sözlerini bilmesek de sürekli tekrarlıyoruz. Emina'nın Bodrum'da sergilediği havalı ve cool tarzı da herkesin dilinde.


Emina Sandal

Emina'dan, eşi Mustafa Sandal'a geçiyorum. Sandal'ın 2007'de çıkardığı 'Kim Bilir Kim' adlı şarkı, 10 yıl sonra yeniden patladı ve DJ'lerin gözdesi oldu. Bu işe kendisi bile şaşırmış! Unutmadan; Sandal, 1 Eylül'de Yunan sanatçı Antonis Remos ve Lübnanlı Ragheb Alama ile Mikonos'taki Nammos'ta aynı sahneyi paylaşacak. Yunan adalarına gideceklere duyurulur.

Antonis Remos rüzgarı ülkemizde de esmeye devam ediyor. Her yaz mutlaka Remos konserine gitmek, yeni havalı hareketimiz. Geçtiğimiz hafta Bodrum'da sahneye çıkan Remos, 26 Ağustos'ta da Çeşme'de olacakmış. Siz de bu trendin bir parçası olabilirsiniz.

SELFIE SIRASI
Ortadoğulu turistlerin Bodrum çıkarması yaptığı bu hafta, Nusret'te selfie sırasına girenleri görseniz inanamazsınız! Benden Nusret'e tavsiye; gel bir balmumu heykelini yaptırıp mekanlara koyalım. Çünkü turistlerin birçoğu senin orada olmadığını görünce üzgün bir şekilde mekandan ayrılıyor.

Bu hafta yemek masalarında en çok konuşulan konu; sosyetik bir evli çiftin Akyaka tatiliydi. 'Bunda ne var ki!' diyenler için hemen açıklayayım: Çift Akyaka'da o kadar özgür takılıyormuş ki; kadın kite surf hocasıyla flört ederken, kocası da genç bir kızla el ele, göz göze dans ediyormuş. Akyaka, bu tarz ilişki yaşayanlar için tam bir özgürlük alanıymış. Bu da açık ilişkide gelinen son nokta olmuş tabii...

Yeni keşfettiğim bir dizi önerim var; ismi 'Riviera'... Fransız Rivierası'nda yaşayan über zengin bir ailenin lüks ve gizemli hayatını keşfederken soluksuz kalacaksınız. 10 bölümlük mini dizinin başrolünde Julia Stiles var.


'Riviera'

Bu hafta Bodrum'dan rüzgar gibi geçen birkaç isim radarıma takıldı. Eliz Sakuçoğlu, Ece Sükan, Hakan Sabancı ve tasarımcı kardeşler Raisa- Vanessa Sason... Ailesiyle birlikte tatil yapan Eliz, tasarımcı ikizlerin evsahipliği yaptığı Vodafone davetinde karşıma çıktı. Ece Sükan da zamansız güzelliğiyle gecenin parmakla gösterilen ismiydi. Hakan ise genç kızların göz hapsindeki isimdi. Kısacası, Bodrum bu hafta onları konuştu.

90'LAR RÜZGARI
Sibel Can'ın kurgu olup olmadığı tartışılan balkon pozu üzerine, magazinde 90'lı yıllar rüzgarı esti. Bu fotoğraf sonrası Can'ın geçmişte yine balkonda çekilen bir başka fotoğrafı gündeme geldi. O zamanlar genç bir solist olan Can'ın eski fotoğraflarının bugün gündeme getirilmesi çok gereksiz. 'Üç çocuk annesine bak, böyle pozlar veriyordu' denmesi yersiz oldu. Benim gibi birçok kişi de buna kızdı.


Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti, ayrılık haberini Instagram'da duyurdu.

Merve Boluğur-Murat Dalkılıç ayrılığı, bu yaz en çok üzüldüğüm haberlerden biri oldu. 'Son bir şans olmaz mı?' derken, ikili kesin kararlarını Instagram'da duyurdu. Dikkatimi çeken; popüler isimlerin ilişkilerinin Instagram'da başlayıp bitmesi oldu. Çiftlerin aşklarının ritmini orada an be an takip edebiliyoruz. Eğer birlikte çekilmiş fotoğrafların sayısı azalıyor, eski kareler siliniyor, 'özgürlük' temalı notlar paylaşılıyorsa; bilin ki o ilişkide sona yaklaşılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA