Karabük'te 13 gün sonra koronavirüs vakası görüldü - Son Dakika
Güncel

Karabük'te 13 gün sonra koronavirüs vakası görüldü

Karabük Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, kentte 13 gün sonra koronavirüs vakası tespit edildiğini açıkladı. Sarı, vakanın İstanbul'dan kente gelen bir vatandaşta görüldüğünü de ifade etti.

28.05.2020 19:37  Güncelleme: 02:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, koronavirüs salgınında normalleşme sürecini yaşarken hiç vaka görülmeyen illerden günler sonra kötü haber gelebiliyor.

KARABÜK'TE 13 GÜN SONRA VAKA GÖRÜLDÜ

Karabük Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "13 gün aradan sonra ilimizde yeni vaka görüldü. 8 gün önce İstanbul'dan ilimize gelen ve ev karantinasında olan bir vatandaşımızın yapılan test sonucu pozitif çıktı. Bu durum özellikle diğer illerden ilimize gelen vatandaşlarımızın ve onların yakınlarının ne kadar dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha ortaya koydu. Lütfen rehavete kapılmayalım ve alınan tedbir kararlarına uymaya devam edelim" dedi.

Karabük İl Hıfzıssıhha Kurulu 4 Mayıs'ta il dışından Karabük'e gelecek olanların 14 günlük karantinaya alınacağını duyurmuştu.

Karabük\'te 13 gün sonra koronavirüs vakası görüldü

Son Dakika Güncel Karabük'te 13 gün sonra koronavirüs vakası görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin Temeli Atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin Temeli Atıldı

    Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak olan Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı törende konuşan Canalp, kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirtti. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu vurgulayarak, projenin 2025'te açılması hedeflenen bir tesis olduğunu söyledi.


Advertisement