Nedim Şener Bir FETÖ'cü rüyası! Hapistekilerin listesini Hz. Muhammed yapmış!
HABERİ PAYLAŞ

Bir FETÖ'cü rüyası! Hapistekilerin listesini Hz. Muhammed yapmış!

Fetullahçı Terör Örgütü, hapisteki örgüt üyelerinin itirafçı olmaması için elinden geleni yapıyor.

Kendileri dışındaki herkese hatta tüm dünyaya söyledikleri yalanlarla ayakta duran FETÖ, cezaevinde tutuklu olanların morallerini yüksek tutmak için onlara, mesajlar uydurulmuş rüyalar taşıyor. Kaçamayıp yakalanan ve cezaevine girenlere “Hazreti Yusuf’lar” diyen FETÖ elebaşı Gülen, kaçma imkanı olanlara da “Hicret edin” diyor.

Kendi kitlesine bile iki yüzlülük yapmaktan çekinmeyen, tek sermayesi yalan olan örgütün bugünlerdeki en büyük endişesi “itirafçılar”…

Haberin Devamı

Örgüt elebaşı Gülen sırf bu konuyla ilgili bir video yayınladı.

İtirafçı olan örgüt üyelerini şu sözlerle “kafir” ilan etti; “Kritik bir dönemde yaşadığımızdan dolayı, bazılarımız, bazıları, belki epey insan, işin içinden sıyrılmak için arkadaşlarının aleyhinde konuştular, olmayacak şeyler söylediler. Önlerine yazılıp konan kağıtlara imza atma mecburiyetinde bırakıldılar.

(Zalimler onlara) “hücre” dediler, “sopa” dediler, “ilaç içirme” dediler, “Bu kağıda imza atma…” dediler. Bu mevzuda tercihini yanlış yapanlar oldu. (Masumlara iftira atma yerine, her şeye rağmen) tercih edilmesi gerekli olan, “hücre” idi, belki “ilaç” idi, belki “dövülme” idi, “ağzın-burnun kırılması” idi, “kafanın yarılması” idi. Bunlar, o tercihi doğru yapana sevap kazandırırdı. Ama bir mü’minin aleyhinde konuşma, yazılan yalanı imza etme, iftira idi, bühtan idi, günah-ı kebâir idi.

Dünyaları yalan…

Bunu bilerek yaptı ise, yapmada da mahzur görmüyorsa, zavallı -farkına varmadan- İslam yolunda (!) kâfir oldu.

Çünkü, günah-ı kebâir, tevbe ile zâil olur; fakat insan yaptığı günahı, gıybeti, iftirayı, bühtanı, bir mahzursuz şeymiş gibi görüyor, hem de böyle sürekli tekrar edip duruyorsa, bunu “mahzursuz” kabul ediyorsa; beş vakit namaza beş de ilave etse, on vakit namaz kılsa, yine kâfir, yine kâfir, yine kâfirdir!..

Ve küfür, insanın o ana kadar yaptığı amelleri alır-götürür.

O esnada ölse, öbür tarafa taşıyacağı hiçbir salih amel yoktur.” Anlaşılan elebaşının mesajları cezaevine tam ulaşmıyor. Bu kez devreye dışarıdan uydurulan rüyalar giriyor.

Haberin Devamı

Cezaevindekilere ulaşan rüyalardan biri şu; “Bir kişi dayanamayıp cezaevinden çıkmak istemiş. Bunun için etkin pişmanlıktan yararlanıp ne biliyorsa anlatma kararı almış. Tam bunu yapmaya niyetlendiği günlerde, uykusunda rüyasına Hazreti Muhammed (SAV) gelmiş. Hazreti Muhammed, itirafçı olmak isteyen FETÖ tutuklusuna, ‘Burada olanların listesini ben hazırladım, istersen ismini sileyim ama bu listeden ismini silersem bir daha giremezsin.’ demiş. O abi de bir daha cezaevinden çıkmak istememiş” FETÖ böyle bir örgüt işte; dünyayı yalanla üyelerini rüya ile kandırıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder