19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6003
EURO34.8242
ALTIN2496.6

Bir cadde daha Bulvar haline getiriliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir cadde daha Bulvar haline getiriliyor
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesini, D-400 karayoluna bağlayan belediyenin itfaiye ve kademe tesislerinin önünden geçen Prof.Dr. Alper Akınoğlu Caddesi bulvar standartları haline getiriliyor.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesini, D-400 karayoluna bağlayan belediyenin itfaiye ve kademe tesislerinin önünden geçen Prof.Dr. Alper Akınoğlu Caddesi bulvar standartları haline getiriliyor.

Cadde başlayan yol genişletme, tesviye ve altyapı çalışmalarının ardından asfalt kaplamanın zemini oluşturan plentmix malzemesi serilmesine başlandı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolda asfaltlama çalışmalarına başlanılacağını söyleyen Başkan Kadir Kara, caddeyi bulvar haline getirilerek bölgenin çehresini değiştireceklerini ifade etti.

KADİR KARA,“GENİŞ BULVARLAR ŞEHRİ OSMANİYE YÖNÜNDE İLERLİYORUZ”
İddialarından bir tanesinin de geniş bulvarlar şehri Osmaniye’yi gerçekleştirmek olduğunu söyleyen Başkan Kara, bu yönde yapılan önemli bir çalışma olduğunu dile getirerek; “Burası şu anda D-400 karayolunu Osmaniye Korkut Ata Üniversitesine bağlayan, şehrimizin müze, Cebelibereket kültür merkezi ve okul kampüslerinin bulunduğu bölgeyi de içerisinde bulunduran ayrıca Fakıuşağı mahallemize de ulaşımı sağlayan önemli akstaki bir yolumuz. Bu yol tek şeritli bir yol idi. Biz bu yolumuzu bulvar haline getirerek inşallah Osmaniye’ye yeni büyük ve geniş bir yolu kazandırmanın çabası içerisindeyiz.

Yağmur suyu drenajı, diğer altyapı çalışmaları olsun elektrik telefon gibi onları da tamamlayarak bu yolumuzla ilgili olarak bütün işlemlerini tamamladık. Şimdide üst yapı çalışmalarını yapıyoruz.

İnşallah Osmaniye’mizin en büyük ihtiyaçlarının bir tanesi büyük, geniş yollar ve bulvarlardır. İddialarımızdan bir tanesi de geniş bulvarlar şehri Osmaniye’yi gerçekleştirmekti. İşte o iddialarımızdan bir tanesi Allahın izni ve inayetiyle gerçekleştirmeye başladık. Şuanda çalışmalarımız devam ediyor.  Hem zemin güçlendirmesi hem de mevcut satıhdaki ondülasyonların yani tepecik ve çukurların giderilmesi amacıyla asfalt uygulaması öncesi plentmix malzemesi serimine başladık.

Bu işlemi yaparak asfalt kaplama öncesi zemin pürüzlülüğünün ve çukurlaşmaları gideriyoruz. Yakın bir zamanda asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Orta refüjü olan ışıklandırması ve aydınlatması olan çocuklarımızın şehrimize gelen öğrencilerimizin gelip gayet rahatlıkla geçebilecekleri, yürüyebilecekleri, ulaşımı sağlayabileceği bir yol haline getirmeye çalışacağız. İnşallah ben şimdiden bu yolun Osmaniye’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bittiği zamanda açılışını inşallah hep birlikte yapacağız ve Osmaniye’mize güzel bir bulvar kazandırmış olacağız.”dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar