Bir Babanın En Ağır Yükü! Karısının Döverek Öldürdüğü Bebeğini Gözyaşlarıyla Kucakladı - Son Dakika
Güncel

Bir Babanın En Ağır Yükü! Karısının Döverek Öldürdüğü Bebeğini Gözyaşlarıyla Kucakladı

Adana'da acılı baba, eşi tarafından dövülerek öldürülen 15 aylık kızının cenazesini morgdan gözyaşları arasında aldı.

18.11.2018 12:35  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir kişi, eşi tarafından dövülerek öldürüldüğü ileri sürülen 15 aylık kızının cenazesini morgdan gözyaşları arasında aldı. Kız bebek, toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

2 YIL ÖNCE EVLENDİLER

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde önceki gece yaşandı. İddiaya göre Aysel Y. (23) bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrılarak, daha önce iki kez evlilik geçiren 6 çocuk babası otomobil lastikçisi İlhami Korkmaz (48) ile iki yıl önce dini nikahla evlendi.

15 AYLIK KIZINI DÖVEREK ÖLDÜRDÜ

Çiftin bu beraberliklerinden 1'i kız 2 çocukları dünyaya geldi. 15 aylık kızları Emine'den sonra yaklaşık 20 gün önce de İlhami adını verdikleri erkek bebek dünyaya getiren Aysel Y. ile İlhami Korkmaz arasında son zamanlarda yaşanan geçimsizlik had safhaya ulaştı. İlhami Korkmaz'ın kendisiyle ilgilenmediğini ve ikinci eşiyle görüştüğünü ileri süren Aysel Y. önceki gece 15 aylık kızı Emine'yi feci şekilde dövdü.

Bir Babanın En Ağır Yükü! Karısının Döverek Öldürdüğü Bebeğini Gözyaşlarıyla Kucakladı

BEBEK MORGA KALDIRILDI

Kızının sesinin kesildiğini ve hareket etmediğini gören Aysel Y., hemen İlhami Korkmaz'ı aradı. Eve gelen Korkmaz, 112 Acil Servis'i aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Emine'nin öldüğünü belirledi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından bebek, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CANİ ANNE GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri baba İlhami Korkmaz'ın ifadesine başvururken, daha öncede basit yaralama suçundan aranması olan anne Aysel Y.'yi gözaltına aldı.

Bir Babanın En Ağır Yükü! Karısının Döverek Öldürdüğü Bebeğini Gözyaşlarıyla Kucakladı

"EVET ÖLDÜRDÜM İŞTE NE VAR?"

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından emniyete götürülen Aysel Y., "Neden bebeğinizi öldürdünüz?" sorusuna "Evet öldürdüm işte ne var? Allah kocamın belasını versin" dedi.

Bir Babanın En Ağır Yükü! Karısının Döverek Öldürdüğü Bebeğini Gözyaşlarıyla Kucakladı

ACILI BABA UZUN SÜRE AĞLADI

Kimlikte Emine olan ve aile tarafından Pınar olarak çağrılan kız bebeğin otopsisi yapıldı. Kızının cesedini otopsinin ardından almak üzere baba İlhamı Korkmaz adli tıp kurumuna geldi. Baba, morg önünde gözyaşlarını tutamayarak uzun süre ağladı. Bir süre sonra da cenazeyi morgdan alan baba, burada da küçük bir cenaze torbasına konulan bebeğini görünce yine gözyaşlarına boğuldu. Kız bebek, toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

Bu arada 20 günlük İlhami bebek ise Sevgi Evleri'ne götürülerek devlet koruması altına alındı. Annenin ise öğleden sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Bir Babanın En Ağır Yükü! Karısının Döverek Öldürdüğü Bebeğini Gözyaşlarıyla Kucakladı
Bir Babanın En Ağır Yükü! Karısının Döverek Öldürdüğü Bebeğini Gözyaşlarıyla Kucakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bir Babanın En Ağır Yükü! Karısının Döverek Öldürdüğü Bebeğini Gözyaşlarıyla Kucakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • TANER: Acılı baba seni en iyi ben anlarım. 3.5 yavrumu kara toprağa verdim 68 2 Yanıtla serkan...: allah rahmet eylesin allah sabır versin inşallah. 63 0 eylem: allah sabir versin.rabbim hepsini korusun 0 0
  • Yorumcu: Şimdi bu YARATIK anne öylemi? Doğurmayı annelik sayıp öldürmeyi kendinde nasıl hak görüyor? Kıssasa kıssasçıyım her zaman. Verin bunu bana, öldürmeyeyim ama ölmek için yalvarsın..!! Sebep oldukları şiddet toplumundan nasibini alsınlar. Merhamet etmeyene merhamet edilmez.! 23 4 Yanıtla
  • Tr: Allah bu milletin yardımcı olsun herkese akıl fikir versin 23 2 Yanıtla
  • Efşan: Kadın yeni doğum yapmış bizlerde 40 ' lı kadın yalnız bırakılmaz derler...Çok üzücü Allah yardım etsin 9 ay karnında taşı inanın psikolojisi bozulmuştur iki bebekle kafayı yemiştir eşide ilgilenmediyse...her ne olursa olsun olay çokk üzücü Allah sonumuzu hayreylesinn 21 2 Yanıtla
  • Harun: Kadın milletine lanet olsun. Şeytanın önde gidenleri 13 9 Yanıtla
  • ...: Ya bu iste bir tuhaflık var anlamadım ..erkeklere sesleniyorum çocuğu yapıp kenara cekilmeyin o çocuk sizin çocuğunuz eğitimi terbiyesi sevkati hepsi ortak tir tek anneye emanet edilmez ... Kadınları cansız yenilmez düşmez ağlamaz görüyorsunuz onlarda insan onlarda kafayı yiyebiliyorlar mesela ...ben bir anne olarak bunları yazıyorum çocuğun bakimi sadece anneye ait olmamalı oluyorsa da kadına bir sevgi gosterseydin kim bilir ne haltlar yedin de kadın kafayı yedi ... Madem kafayı yedirdin bari doktora goturseydin ... Simdi kameraya poz vererek ağlamak bosunaaa gitti Yavrucak 17 4 Yanıtla Bayram: Lan mal kadin sen ne anlatiyorsun he senin beynin vijdanin yokmu seninde elinde cocugun varsa alsinlar ruh hastasi seni 4 4
  • YAZIK: Olan günahsız çocuğa olmuş Allah sabır versin 20 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hatay'da Evden ve Motosiklet Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı
    01:26 Hatay'da Evden ve Motosiklet Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı olaylarının şüphelileri, Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Evden hırsızlık olayının şüphelisi A.S.Ç. tutuklanırken, motosiklet hırsızlığı şüphelisi İ.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı
    01:23 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, B.G. idaresindeki ticari taksi ile H.A'nın kullandığı ambulans çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık çalışanları P.D. ve Ü.A. yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Yaralanan olmadı.

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement