ANA SAYFA > İZMİR > Bir ayda 11 ton cam geri dönüşüme kazandırıldı

Bir ayda 11 ton cam geri dönüşüme kazandırıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bir ayda 11 ton cam geri dönüşüme kazandırıldı

Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, atık cam şişelerin geri dönüşüme kazandırılması için yürüttüğü çalışma kapsamında bir ayda 11 ton cam şişe geri dönüşüme kazandırıldı. Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Belediye olarak geri dönüşüm çalışmalarını her geçen gün hızlandıracağız” dedi.

İlçe merkezinde bulunan cam şişe kumbaralarının içindeki atık camlar, temizlik işleri personeli ve protokol imzalanan lisanslı firmanın personeli tarafından toplanıyor.  İlçe genelinde 59 noktaya yerleştirilen cam atık toplama konteynerleri ile bir ayda 11 ton cam şişe geri dönüşüme kazandırıldı.

Vatandaşların kullanmadıkları cam ürünlerini çöpe değil ekonomiye kazandırılmak üzere cam atık toplama kumbaralarına atmalarını isteyen Belediye Başkanı Koştu, ”Reçel, konserve kavanozlarını, meşrubat şişelerini,  cam toplama kumbaralarına atılması bilincini ilçemizde yerleştirmeyi hedefliyoruz. Bu şekilde doğal kaynaklarımız korunurken, atık camları da geri dönüşüme kazandırmış olacağız. Kumbaralar her ay ekipler tarafından tek tek alınarak boşaltılıyor. Kumbaralara camdan başka bir şey atılmaması gerekiyor. Çevremize katkıda bulunan ve duyarlı davranan  vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kısa Kısa Kemeraltı Kısa Film Yarışması'nda kazananları belli oldu
Sonraki Haber Ossi'nin hedefi Dünya Şampiyonluğu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?