ÇORUM TİME

BİNLERCE KİŞİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

İlk olarak Buharaevler Mahallesi’nde verilen mahalle iftar ile mahalle iftarları programına başlayan Çorum Belediyesi, ikinci iftarını Mimarsinan Mahallesinde verdi.

BİNLERCE KİŞİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
24 Mayıs 2018 - 16:37

Son Güncelleme: 24 Mayıs 2018 16:37 Mimarsinan Semt Pazarı içerisinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Milletvekili Adayları Erol Kavuncu, Serap Yıldırım AK Parti Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Eyüp Arslan’ın yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

HER ZAMAN DOĞRUNUN YANINDA YER ALDINIZ

Mahalle iftarına ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, yaptığı konuşmada geçen yıllardan daha fazla vatandaşın iftara geldiğini belirtti. Başkan Gül “Bu sene geçekleştirdiğimiz iftar programımızda geçen yıldan çok daha fazla vatandaşımız var. Mimarsinan mahallesinin gönlü zengin ruhu dingin insanlarla bir araya geldik. Mimarsinan mahallemizin sakinleri her zaman yanımızda oldular. Desteklerini bizden eksik etmediler. Ben bugüne kadar mahallemizde ikamet eden, davetimize icabet eden bütün Mimarsinanlı kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

CUMHURBAŞKANI’NDAN SELAM GETİRDİM

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Mimarsinan Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, Çorum Belediyesi tarafından verilen iftar için teşekkür eden Ahmet Sami Ceylan mahalle sakinlerinden seçimler için bireysel çalışma sözü aldı. Ceylan; “geçtiğimiz hafta içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile bir görüşme yapma şansımız oldu. Sizlere selamlarını gönderdiler. 24 Haziran seçimlerinde oyunları yıkmak için bizimle yola yürümeye devam etmeye var mısınız?” sorusunu yöneltti.

SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu Ramazan ayı içerisinde yapılan ibadetlerin diğer aylara göre daha makbul olduğunu belirtti. Seçim sürecine de değinen Milletvekili Adayı Erol Kavuncu seçimlerden de zaferle çıkaklarına inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE’NİN ÜZERİNDE

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise konuşmasında Buharaevler Mahallesi iftarının ardından Mimarsinan Mahallesinde mahalle sakinleri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Mimarsinan mahallesinin oy oranının %85’in altına düşmediğini belirterek “Bu seçim bizim için çok önemli. Dünya’nın gözü Türkiye’de. Özellikle Avrupa Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl indiririz diye hesaplar yapmaya başladı. Dolar savaşa girdiğimizde artmadı, seçime girdiğimizde artmaya başladı. “Acaba Türkiye nasıl bitirilir” “Acaba Türkiye’nin üzerinde nasıl oyunlar oynanır” diye hesaplar yapılıyor. Biz bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

TÜM HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Belediye Başkanı Zeki Gül’e mahalle sakinlerine verdikleri iftar yemeği nedeniyle teşekkür etti. Çorum Belediyesi tarafından Mimarsinan Mahallesine yatırımların aralıksız devam ettiğini belirten Muhtarı Fevzi Şeker, “2009 yılından bu yana bizlerden hiçbir zaman hizmetlerini esirgemeyen Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Park ve bahçeleriyle, kadın kültür merkeziyle, futbol sahasıyla ve yapımı bitmek üzere olan Kur-an Kursuyla mahallemizin her bir köşesine hizmet sunan Çorum Belediye Başkanımız Zeki Gül’e ve Belediye Başkan Yardımcılarımıza belediyemizin çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ