YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Binlerce Kişi Bozcaada’da Yarı Maratonda Koştu

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde geleneksel hale gelen ve ilki 2011 yılında gerçekleştirilen “New Balance Bozcaada Yarı Maratonu ve 10K Koşusu”nun bu yılki etkinliği yoğun bir katılım ile yapıldı.

13 Mayıs 2017 tarihinde eklendi

2 binden fazla kişinin katıldığı etkinlik öncesi Bozcaada’da adım atacak yer kalmadı. Geyikli ile Bozcaada arasında sefer yapan GESTAŞ’a ait feribotların aralıksız sefer yaptığı etkinlikte ulaşımda bir sıkıntının yaşanmaması için her türlü tedbir alındı. Cuma günü minikler kategorisindeki maratonun ardından ertesi gün gerçekleştirilen 21 K ve 10K maraton ise büyük ilgi gördü. Binlerce kişinin Cumhuriyet Meydanından startın verilmesi ile başlayan yarı maratonda vatandaşların tezahüratlarla katılımcılara destek olması dikkat çekti. Cumhuriyet meydanından başlayan ve yine Cumhuriyet Meydanında sona eren etkinlik sonunda ise törenle katılmacılara ödülleri verildi.

Etkinlik sebebiyle yoğun bir kalabalığın olduğu Bozcaada’da esnaflarda gerek konaklama, gerekse yoğun bir alış veriş yapılması sebebiyle rahat bir nefes aldı.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (BİNLERCE KİŞİ BOZCAADA’DA YARI MARATONDA KOŞTU)
1.812 kez okundu