1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Binlerce can kurtardı, kendi canını kurtaramadı
Binlerce can kurtardı, kendi canını kurtaramadı

Binlerce can kurtardı, kendi canını kurtaramadı

Kars İl Arama Kurtarma (AFAD) Müdürlüğü’nde görev yapan ve binlerce can kurtaran Fuat Çimendağ, kendi canını kurtaramadı. Çimendağ’ın otomobili Kars Kalesi’nin arkasında bulunan uçurumdan aşağı yuvarlandı. Çimendağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

A+A-

Olay, bugün Kars Kalesine çıkan arka yolda meydana geldi. Fuat Çimandağ’ın kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak yamaçtan aşağıya yuvarlandı. Yüzlerce metre yükseklikten aşağı yuvarlanan otomobili kullanan Fuat Yanardağ, ağaca çarparak durabildi. Feci kazada Fuat Yanardağ hayatını kaybetti.

Kars’ta AFAD İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan ve iki kız, iki erkek çocuk babası olan Fuat Yanardağ, görev yaptığı AFAD’ta çok başarılı hizmetlere imza attı. Kars’ta bir çok can kurtaran Yanardağ, yüzlerce metre yükseklikten yuvarlanan araçtan kendini kurtaramadı. Yanardağ’ın hayatını kaybetmesi kurumunda ve Kars’ta üzüntüyle karşılandı.

“VATANDAŞLAR FARK ETTİ”

Kars Kalesi arkasında hafta sonu değerlendirmek üzere giden vatandaşlar ağaca takılmış aracı görerek polis ve 112’yer haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri ve polis, AFAD İl Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Şube Müdür vekili Fuat Çimendağ’ın içerisinde bulunduğu aracın içerisinde cansız halde buldu. Olay yerine AFAD İl Müdürü Oktay Aygan, UMKE ekipleri geldi. Acil Servis Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Çimendağ’ın boynuna emniyet kemerinin dolanması sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen savcının incelemeleri ardından, Çimendağ’ın cansın bedeni aracın içerisinden çıkartılarak ambulansa konuldu. Çimendağ’ın cansız bedeni olay yerinden Harakani Hastanesi morguna kaldırıldı.

“EŞİ TELEFONLA ARANDI”

AFAD İl Müdürü Oktay Aygan, Çimendağ’ın eşinin olay yerine gelmesinin doğru olmadığı düşüncesiyle telefon ile aradı. Eşinin kaza yaptığı, yaralı olduğu ve hastaneye götürüldüğü söyleyerek Çimendağ’ın eşini hastaneye gönderdi. Aygan ve ekibi, Çimendağ ile birlikte çalışan UMKE ekipleri ile itfaiye ekipleri de Çimendağ’ın cansız bedeni karşısında gözyaşlarını boğuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.