Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Binali Yıldırım yarın Çekmeköy halkıyla buluşuyor

Cumhur İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 27 Şubat Çarşamba günü saat: 15:30 ‘da Taşdelen Kardiyum AVM önünde Çekmeköylü hemşehrileriyle buluşacak.

31 Mart Mahalli idareler seçimine sayılı günler kala seçimin heyecanı iyiden iyiye arttı. Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım,  seçim çalışmaları kapsamında Çekmeköy’de bir miting ile halka seslenecek. Ak Parti Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yarın saat 15:30’da Çekmeköy halkını Taşdelen meydanına davet etti.

Gençler Soruyor, Başkan Cevaplıyor

Seçim çalışmaları kapsamında yarın Çekmeköylüler ile bir araya gelecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “ Gençler Soruyor, Başkan Cevaplıyor”  programı vesilesiyle 19:00 ‘da Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gençlerle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma 5 yıl önce

Gonlumu almaya caya bekliyorum

Avatar
Fatma 5 yıl önce

Gonlumu almaya caya bekliyorum