Bilinci kapanan oyuncunun menajerinden ilk açıklama!

25.10.2020 - 17:19 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 17:27

Ankaraspor'da oynayan ve Balıkesirspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası bilinci kapanan Doğukan Efe'nin menajeri futbolcunun sağlık durumu hakkında konuştu. Doğukan Efe'nin durumu nasıl? İşte yanıtı...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor'da forma giyen genç orta saha oyuncusu Doğukan Efe, Balıkesirspor ile oynadıkları maçta sakatlık yaşadı.

Bilinci kapandı, hastaneye kaldırıldı

Rakibiyle çarpışan futbolcu, yere düştü ve oyuncunun bilinci kapandı. Maçın 58. dakikasında Doğukan Efe bilinci kapandığı için hastaneye kaldırıldı.

Doğukan'ın menajeri Cem Can: "Şu an durumu iyi"

Futbolcunun menajeri Cem Can, temsilciliğini üstlendiği Doğukan Efe'nin sağlık durumu hakkında Ajansspor'a özel açıklama yaptı. Cem Can, "Doğukan'ın boynuna gelen darbe sonrası nefes almakta zorlandığını öğrendim. Hastaneye kaldırıldı. Durumunun iyi olduğunu söyleyebilirim. İnşallah hiçbir sorun olmaz. Bugün hastanede kalıp kalmayacağı henüz net değil" açıklamasını yaptı.

Doğukan Efe kimdir?

19 yaşındaki futbolcu, Doğukan Efe bu sezon Ankaraspor'da 6 maçta oynadı. Geçen sezon 13 maçta 2 gol atan Doğukan, 2018-19 sezonunda ise altyapıda 22 maçta attığı 7 golle dikkatleri üzerine çekmişti. Doğukan'ın Ankaraspor ile 31 Mayıs 2024 tarihine kadar sözleşmesi devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler