Bilim ve Kültür Sohbetleri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilim ve Kültür Sohbetleri, bahar dönemine Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Dr. M. Serhan Yücel’in “Çankaya’dan Beştepe’ye Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Seçimleri” konulu konferansıyla başladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan, yüksek lisans eğitimini ‘Türk Siyasal Hayatında Cumhurbaşkanı Seçimleri’, doktora eğitimini ise ‘Türkiye’de Yabancı Okullar ve Azınlık Okulları’ başlıklı teziyle 2016 yılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde tamamlayan Yücel’in konferansı yoğun ilgiyle karşılandı.

 

Salonu dolduranları Cumhuriyet’in ilk yıllarından günümüze uzanan bir tarih yolculuğuna çıkaran konferansın sonunda Yücel’e Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer tarafından anı tabağı hediye edildi.

 

Konferansa AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın yanı sıra bazı STK’ların temsilcileri ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Bilim ve Kültür Sohbetleri Kaldığı Yerden Devam Ediyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin