MENÜ

Bilic mi gitsin yönetim mi?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

En son söyleyeceğimiz sözü baştan yazalım; Slaven Bilic, son iki hafta ne sonuç alırsa alsın Vodafone Arena’nın kurdelesini kesmeyi sapına kadar hak etmiştir NOKTA!

Bırakalım puan cetvelini, şampiyonluğu. Sanki Beşiktaş her sene şampiyon, her sene Şampiyonlar Ligi’nde.

Son 20 yılda 3 şampiyonluğu var bu kulübün. 2008-2009 sezonundan bu yana 2. bile olamadı. Varsın bu sene de 3. olsun. İyi top oynadı mı? Avrupa’yı, Türkiye’yi salladı mı? Beşiktaşlı saha içindeki mücadeleyi keyifle izledi mi? Hepsine EVET.

Hem de ne şartlar içinde oldu tüm bunlar. Evi yoktu. Hep göçebe, her hafta deplasmanda! Para pul desen o da problemdi. Ödemeler iki üç ay sarktı hep. Gazla, “Yürü koçum”la da bir yere kadar. Yönetimin içindeki gizli başkanlık yarışı cabası. Hakemler garip düdükler çalarken bir kez olsun ses çıktı mı idarecilerden?

Peki ya kadrosu. Çok mu iyiydi, Galatasaray’dan, Fenerbahçe’den? Muslera mı var kalede? Sanki Bosingwa sağ bekte? Caner Erkin vardı da oynatmadı mı? Uzatmayalım; Beşiktaş Yönetimi, sezonun faturasını Bilic’e keserek tarihi bir hata yapmıştır. Gizli gizli teknik adam arayışı yaparak, Bilic’i itibarsızlaştırmıştır.

Beşiktaş taraftarı da bu konuda keskin bir tavır sergilemekte. Fanatik.com.tr’de önceki gün futbolseverlere, “Bilic gitsin mi, kalsın mı” diye sormuştuk. 25 bini aşkın katılım oldu. Sonuç %68 KALSIN, % 32 GİTSİN çıktı. Hesabı sadece Bilic mi ödemeliydi? Dün bu kez soruyu değiştirdik yeni anketimizde: Beşiktaş’ta Yönetim mi gitmeli, Bilic mi? Baskıya girdiğimiz saatte 11 bin kişi katılmıştı. Taraftarlar, “Yuvasına ruh katan adamı” himayesine aldı yine: % 67 YöNETiM GiTSiN

YORUM YAZ