Haberler

Survivor Yarışmacısı Sema Çatlak Olan Kolunu Kırmaya Çalıştı

Güncelleme:

Survivor yeni bölüm tanıtımında Sema sakatlığına isyan ederek kolunu bençe vurdu."Kırılacaksan kırıl" diyerek kolunu bençe vuran Sema'ya, doktor Metin Kuş müdahale etti.

ACUN ILICALI'YI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Yaptığı hareketten sonra Metin Kuş'a pişman olmadığını söyleyen Sema, herkesi kızdırdı. Yarışmacı, Acun Ilıcalı'nın tepkisine ve "Bir daha bunu yaşar mıyız?" sorusuna ise "Onu bilemeyiz" yanıtını vererek Acun'u çileden çıkardı.

Survivor Yarışmacısı Sema Çatlak Olan Kolunu Kırmaya Çalıştı

BÜYÜK ÖDÜLÜ BU GECE AÇIKLAYACAK

Acun Ilıcalı, "Yaptığımız toplantı sonucunda verdiğimiz kararla, Survivor tarihinde hiç verilmemiş bir ödül söz konusu… Survivor tarihi içindeki en büyük ödül olacak. Bunu sonuna kadar hak ediyorsunuz. Olağanüstü bir sezon yaşatıyorsunuz bize. Biz de size birleşme sonrasındaki haftalar için sürprizler hazırlıyoruz. Sizin için unutulmaz bir Survivor olmasını istiyoruz. " demişti. Acun, heyecanla beklenen Survivor tarihinin en büyük ödülü bu gece açıklayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (37)

cansu:

CHP DE BÖYLE OY ALMAK İÇİN ÜLKEYİ KIRIYOR

19
30
yanıtYanıtla
tansu:

Seni kim yemliyor ya, her haberin altına gelip siyasi saçmalıklarda bulunuyosun. . .

yanıt16
yanıt9
AYRAN MAIDEN:

ÜLKE Mİ ?CENNETİ ALDINIZ CEHENNEME CEVİRDİNİZ HERŞEY YANIYOR

yanıt7
yanıt11
HAVUZ MEDYASI:

SENİN Kİ DİNİ BİR KONU GALİBA CANSU :DD

yanıt1
yanıt2
PARATONER:

SEMA. . SEMA. . SEMA. . kim kimler ne derse desin seni tek geçerim Hem bir KADIN olarak hem bir Anne olarak hemde İnsan olarak HARİKASINIZ. , bazıları gibi öyle yok parmağım yok elim yok kolum yok ayağım incindi çizildidİye oyunlardan kaçmayan gerçek SURVİVOR SEMA. . SEMA. . SEMA. . diyorum gerisi arkadan gelir. , NOOKKTAAA. ,

5
10
yanıtYanıtla
Selim:

Ne boşsun

yanıt2
yanıt2
gercek adam:

dolar olmus neredeyse 5 tl. sız hala acunu zengın etmeye devam edın. . oda gundemı ortüp servetıne servet katsın. . . .

12
1
yanıtYanıtla
SİZ GERÇEK ADAM BİZ NAYLON MUYUZ:

arkadaş ne alaka doların beş tl olması ACUN abini çıkarıyor doları bi bitmediniz ya kafanıza taş düşşe hemen Acun ayağın takılıp yere kapaklansan Acuunn yeter ya bu ne böyle peki onu izleme bun izleme ne izleyelim bir zahmet liste yapında Millet olarak onları izleyelim mesela halt tv fox tv sözcü zumhuriyet bakalım mı nasıl size uygun mu işinize gelmeyince ülkede demokrasi yok ama sizler ne hikmetse başkalarının yaşamına ne izlemesi gerektiğine karışıyorsunuz şimdi bunun anlamı nedir

yanıt5
yanıt2
ali:

survivor kadar gereksiz bir yarışma yok. yayından kaldırılsın

8
1
yanıtYanıtla
PARATONER:

ne kadar ilginç tuhaf bir durum her şeye gereksiz dersiniz ondan sonra ilk önce sizler izlersiniz niye 1 zamanlar MERABA TELE VOLE diyordunuz her akşam abuk sabuk magazin programlarını izliyordunuz sihirli annem selanayı izliyordunuz el ele tutuşup selan selana selana diyor küçük iboyu dinliyordunuz şempii şempii şemmambe şemmambe diyordunuz madem ülkemizde demokrasi özgürlük var ya size ne kime ne bize ne kimin ne izlediğin, den elinde kumanda çevir gitsin yok izliyorsan MASAL ANLATMAAAAAAA

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title