Haberler

Bileğinde kesik izi olan anne önce 1 yaşındaki bebeğini ardından kendini 10. kattan aşağı bıraktı

Güncelleme:

Antalya'da eşiyle tartışıp babaevine dönen kadın bunalıma girince kaldığı 10 katlı binanın çatısından önce 1 yaşındaki bebeğini attı ardından kendi atladı. Olay yerine gelen acılı anneanne ve dedenin feryatları ise yürek yaktı. Öte yandan yapılan incelemede, intihar eden annenin bileğinde kesik izi olduğu görüldü.

Antalya'da eşiyle tartıştığı için 1 yaşındaki bebeğiyle babaevine yerleşen kadın çocuğunu 10. kattan aşağıya atıp kendi de aynı şekilde intihar etti. Olay yerine gelen anneanne ve dedenin feryatları ise yürekleri dağladı. Dede, torununun hayatını kaybettiği yere kapanıp zemini öptü.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.30 sırasında Konyaaltı ilçesi Akkuyu Mahallesi Üniversite Caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi. Varsak bölgesinde yaşayan 27 yaşındaki ev hanımı Gülay Güngör, 15 gün önce eşi ile tartışınca 1 yaşındaki oğlunu da yanına alarak annesinin evine geldi.

Bunalıma giren anne önce 1 yaşındaki bebeğini ardından kendini 10. kattan aşağı bıraktı

ÖNCE ÇOCUĞUNU ATTI SONRA KENDİ ATLADI

Bunalıma giren genç kadın, babası Hidayet ve annesi Türkan Baydan evde olmadığı sırada bebeğini de alıp asansörle 10 katlı binanın çatısına çıktı. Önce 1 yaşındaki oğlu Yağız Güngör'ü terastan aşağıya bırakan genç kadın, daha sonra da kendini boşluğa bıraktı. Apartman girişine düşen anne oğlu görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezini aradı.

Bunalıma giren anne önce 1 yaşındaki bebeğini ardından kendini 10. kattan aşağı bıraktı

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve bebeğinin hayatını kaybettiğini belirledi. Anne ve bebeğin üzeri kumaş parçalarıyla örtüldü. Site sakinleri ise polisin çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Polisin haber vermesiyle olay yerine gelen genç kadının annesi ve babası gözyaşlarına boğuldu. Kızını son kez görmek isteyen acılı babayı polis ekipleri ve vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi.

Bunalıma giren anne önce 1 yaşındaki bebeğini ardından kendini 10. kattan aşağı bıraktı

ANNENİN FERYADI YÜREK DAĞLADI

Anne Türkan Baydan'ın "Yaktın ciğerimizi yavrum. Dayanamaz bu anan acıya. İşten geldim annem mecburdum. 30 senemi verdim bu Antalya'ya kardeşim. 24 saat çalışıyorum kardeşler. Sizi bırakıp gitmedim yavrum yavrum. Aman yavrularım" feryatları yürekleri dağladı.

Bunalıma giren anne önce 1 yaşındaki bebeğini ardından kendini 10. kattan aşağı bıraktı

TORUNUNUN HAYATINI KAYBETTİĞİ ZEMİNİ ÖPTÜ

Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından anne ve bebeğinin cansız bedenleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazelerin kaldırılmasının ardından baba Nihat Badan, torununun düştüğü yere geldi. Torununun hayatını kaybettiği yere kapanıp zemini öpen dedeyi vatandaşlar güçlükle kaldırdı.

Bunalıma giren anne önce 1 yaşındaki bebeğini ardından kendini 10. kattan aşağı bıraktı

ANNENİN BİLEĞİNDE KESİK İZLERİ VAR

Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Gülay G. ve Yağız bebeğin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yapılan incelemede, Gülay G.'nin bileğinde kesik izi olduğu görüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konyaaltı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (100)

Aysel:

Kadınlar malesef dogum sonrası hem çocuga bakmak hemde çevresindekilerin bitmekbilmeyen isteklerini yapmaya çalışırken bunalıma girebiliyorlar çevredekilerin anlayışlı ve yardımcı olmadı gerekiyor yoksa sonuç acı oluyor böyle

32
1
yanıtYanıtla
svly:

mutlu musun sayın koca. . bunalıma sokmuşsun kadını allahi bilir detayını tabiki ama yine de bir anne kolay kolay bu duruma gelmez rabbim şaşırtmasın günahı af mekanı cennet olsun :(

18
3
yanıtYanıtla
ref:

İnsanlar parasızlıkytan yokluktan bunalıma giriyor babası neyapsın

yanıt0
yanıt0
BRO:

Ön yargılı olmayın, kimbilir neler yaşadı o kadın.

19
2
yanıtYanıtla
tarsuslu:

şu an beynim ciğerim kalbim bütün vücudumdaki sinirler feryat figan kan ağlıyor içim içimi yiyor bende bir babayım baba ağlamaktan gözlerim şişti ben bi yabancıyken bu trajediye dayanamıyorsam o dede o anneanne ne yapsın hem evlat hem torun acısı nasıl yakar nasıl içi sizi yakar dışı bizi offfff offff neden neden ya neden oluyor bunlar değermiydi bi şerefsiz adam için bacım neden yaptın bacım ahhhh ahhhhh çok kötüyüm çok ben bu haberlere dayanamıyorum o şeytanın iblisin canını almak gerek

19
1
yanıtYanıtla
DOĞA:

RABBİM GERİDE KALANLARA SABIRLAR VERSİN DAYANMA GÜCÜ VERSİN. SÖZÜN BİTTİĞİ YER.

20
0
yanıtYanıtla
Aaa:

Evlenmeyin. Ne olursa olsun erkekler doğru durmuyor iyisi de kötüsü de

6
9
yanıtYanıtla
Büşra:

Senelerdir aynı yorumu yazdığımda sığ kere sığ öyle şey mi olur intihar eden cehenneme gider diyenler tekrar düşünsün bakalım, onları sığ bakış açınızla cehenneme çevirdiğiniz dünya hayatında yaşamak zorunda bırakmakla onları öldürmek arasında ne fark var ? Bu ve benzeri olaylara intihar gözüyle değil CİNAYET gözüyle bakıyorum ben. İtikadım da katledilmenin cennete dahil olmaya mani bir hal olmadığına hükmediyor. Dünyada hiç bir şey göründüğü gibi değil.

11
4
yanıtYanıtla
Ebru:

Eşiyle tartışıp evine dönmüş, kucağında küçücük çocukla. Kimbilir neler yaşadı, neler yaşattılar ki evini bırakıp baba ocağına geri dönmüş. Belli ki onuru, gururu kırılmış, umudunu kaybetmiş. Bir anneyi, gencecik bir kadını bu noktaya getirenler yaşasın bundan sonra rahat rahat. Erkek aileleri size sesleniyorum. Oğlunuza insan olmayı öğretin, oğlunuza gelininize çocuk sahibi olduktan sonra maddi manevi destek olun, yalnız bırakmayın.

12
2
yanıtYanıtla
neolduğunu biliyormusun:

neden bu kadar ön yargılısın

yanıt0
yanıt0
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title