Hafta sonu oynanan Bilecikspor-1308 Osmaneli Belediyespor maçında kırmızı kartlık pozisyona sarı kart verildiğini ileri süren Bilecikspor yönetimi ve taraftarından orta hakem Barkın Kaya’ya tepki geldi.

Bilecikspor ile 1308 Osmaneli Belediyespor hafta sonu Osmaneli İlçe stadında karşı karşıya gelmiş ve 1308 Osmaneli Belediyespor-Bilecikspor’u 4-1 mağlup etmişti.

Maçın ilk yarısının 15’inci dakikasında 1308 Osmaneli Belediyesporlu oyuncu İlker Çınar'ın Bileciksporlu futbolcu Yavuz Derelioğlu'nun göğsüne sert müdahale ettiğini belirten birçok taraftar oyuncuyu sarı kart ile cezalandıran orta hakemi eleştirerek pozisyonun kırmızı kartlık bir pozisyon olduğunu söylemişti.

Bunun ardından Bilecikspor’un resmi sosyal medya hesabından olaya ilişkin açıklama yapılırken,

"Tüm Bilecik halkı ve Bilecikspor'a gönül veren tüm taraftarlar bilmelidir ki bu yapılan terbiyesizliği bu yapılan saygısızlığı hiç kimse unutmayacaktır. Bu memleketin ekmeğini yiyip bu memleketten senelerdir nemalanan bazı insanlar neden işlerine gelmeyince bu memleketin aleyhine davranır neden memlekete ihanet ederler?

Bilecik halkı bunu yakın zamanda öğrenecektir. Ancak herkes bilmelidir ki bu saatten sonra Bilecikspor'a yapılan hiçbir saygısızlık cevapsız kalmayacaktır. Bu pozisyona kırmızı kart çıkarma cesaretini gösteremeyen bu cesareti kendinde bulamayan hakem arkadaşlarda en kısa sürede tüm açıklarıyla, tüm hatalarıyla ifşa edilecektir." ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim