BİLECİK'TE EDAK KURULDU

Bilecik'te yeni kurulan Edebali Arama Kurtarma Derneği (EDAK) seçiminde, dernek başkanı İbrahim Barış Kalın oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Mayıs 2018 Cumartesi 15:51
1173 Okunma
BİLECİK'TE EDAK KURULDU
banner15

  Bilecik'te yeni kurulan Edebali Arama Kurtarma Derneği (EDAK) seçiminde, dernek başkanı İbrahim Barış Kalın oldu. 

  Bilecik'te bir kafeteryada düzenlenen EDAK'ın ilk Genel Kuruluna 20 üyenin tamamı katılırken, yönetim kurulu asil üyeleri İbrahim Barış Kalın, Mehmet Hayri Demirel, Erol Can, İsmet Aytunç Ay, Derya Nur Sihapi, Handa Doğan olarak belirlendi. Yönetim Kurulu Asil Üyeleri arasında yapılan oylamada ise; EDAK başkanlığına İbrahim Barış Kalın seçildi.

  "Şu ana kadar 3 kamp dönemi geçirdik"

  Dernekleri hakkında bilgi veren İbrahim Barış Kalın, şuana kadar üyelerle birlikte 3 kamp dönemi geçirdiklerini anlatarak, "Bilecik'te vatandaşların doğa yürüyüşleri, kamp, gezi gibi bir takım faaliyetlerin yapılması için bu derneği kurduk. Üyelerimiz arasında bu işi çok kaliteli yapan arkadaşlarımız var. Doğa yürüyüşlerimiz ve kamplarımızda katılımcılara hayatta kalma derslerinin yanı sıra bir çok teorik dersler veriyorlar. Tecrübeli isimlerinin yönetimimizde bulunması bizler için çok büyük bir avantaj" ifadelerini kullandı.

 Öte yandan Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Halil Aydemir, Zeynep Azatlı,  Murat Sarı, Serkan Yıldırım, Hasan Biçer, Metin Karakuş ve Özgür Erdem yer aldı. Denetim Kurulu Asil Üyeler, İsrafil Özcan, Cebrail Avcı, Necmi Güven yer alırken, yedek üyeler ise; Mustafa Döner, Osman Demir ve Kübra Mandacı yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lefkeli 2018-05-20 23:57:23

basarılar ilimizde böylesine bir sivil toplum kuruluşu acıldığı içinn

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle