Bilboğa’nın yerine Armağan Eren atandı

Bilboğa’nın yerine Armağan Eren atandı
Emekli olarak görevinden ayrılan Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ali İrfan Bilboğa’nın yerine başarılı doktor Armağan Eren atandı.

Sarıyer Belediyesi’nin Sağlık İşleri Müdürü Ali İrfan Bilboğa’nın emekli olmasının ardından yerine yıllardır aynı müdürlükte görev yapan başarılı doktor Armağan Eren atandı.

Sarıyer Belediyesi’nde yıllardır Sağlık İşleri Müdürlüğü’nü başarılı bir şekilde yürüten Dr. Ali İrfan Bilboğa 65 yaşında olması medeniyle yılbaşı itibariyle emekli oldu. Bilboğa’nın yerine ise yine Sarıyer’in başarılı doktorlarından Armağan Eren atandı. Belediye Başkanı Şükrü Genç’in imzasıyla müdürlüğü resmiyetleşen Eren, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla teşekkür etti.

Eren açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Çalışmaktan gurur duyduğum Sarıyer Belediyesi’nde bugün itibarı ile Sağlık İşleri Müdürü olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bu önemli görev için beni takdir eden Sayın Belediye Başkanım Şükrü Genç’e, Sayın Başkan Yardımcım Nadir Günday şahsında tüm Başkan yardımcılarıma, değerli müdürlerim ve sevgili belediye çalışanı arkadaşlarıma güvenleri için teşekkürlerimi sunarım."

Bu haber toplam 21615 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT