Bilal Gür Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı

Bilal Gür Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı

Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten bakan Bilal Gür Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile bu göreve asaleten atandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türk Patent ve Marka Kurumu ile 6 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin kararlar alındı.

Kararname ile Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bilal Gür atandı. Gür bu görevi 2019 yılından beri vekaleten yürütüyordu. 

Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atanan Gür, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmış bulunuyorum. Beni bu göreve layık  gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a ve Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK’a şükranlarını arz ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Kararname ile Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Cengiz Karakaşoğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yasin Tepe, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Seydi Doğan, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Emin Engin ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Fatih Vargeloğlu atandı. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Seyfullah Okumuş, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum