BİLAL ERDOĞAN’DAN ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NE ZİYARET

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2017 - 08:41, Güncelleme: 22.03.2017 - 08:41
 

BİLAL ERDOĞAN’DAN ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NE ZİYARET

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Erdoğan ve Emanet’e TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Şehzadeler Belediyesi olarak yapılan en iyi yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunun bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Çelik “Bugün Belediyemizde Dünya mazlumlarının umudu Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve TÜGVA yüksek istişare kurulu üyesi Sayın Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet bugün belediyemizi şereflendirdiler. TÜGVA ve diğer noktalarda ki büyük katkılarınızı bizlerde yakından takip ediyoruz. Bizde burada Şehzadelerin kurucu Belediye Başkanı olarak, arkadaşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte şehrimizin insanlarına hizmet etme çabasındayız” dedi. “GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR” Geçmişi ile barışık şuurlu bir genç neslin yetiştiğini ifade eden TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan “Yeni bir belediye olduğunuz için burada belediyecilik anlamında yapılacak birçok işiniz var. Ancak bunlardan sonra da Sosyal belediyecilik anlamında halkın ne konuda ihtiyaçları varsa o konularda sosyal çözümler üretmek çok önemlidir. Bu anlamda gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bu noktada STK’larımızın kamu kurumlarının ve Belediyelerin desteğine ihtiyaçları var. STK’lar gençlerin kendilerini ifade edebilmeleri için aracı olacaklar. TÜGVA’nın da bu alanda çok çeşitli çalışmaları var. İnşallah açılan temsilciliklerimiz de Anadolu’nun her tarafında bu tür etkinliklerin yapılamasını sağlayacak” dedi.        
TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Erdoğan ve Emanet’e TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Şehzadeler Belediyesi olarak yapılan en iyi yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunun bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Çelik “Bugün Belediyemizde Dünya mazlumlarının umudu Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve TÜGVA yüksek istişare kurulu üyesi Sayın Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet bugün belediyemizi şereflendirdiler. TÜGVA ve diğer noktalarda ki büyük katkılarınızı bizlerde yakından takip ediyoruz. Bizde burada Şehzadelerin kurucu Belediye Başkanı olarak, arkadaşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte şehrimizin insanlarına hizmet etme çabasındayız” dedi.



“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”
Geçmişi ile barışık şuurlu bir genç neslin yetiştiğini ifade eden TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan “Yeni bir belediye olduğunuz için burada belediyecilik anlamında yapılacak birçok işiniz var. Ancak bunlardan sonra da Sosyal belediyecilik anlamında halkın ne konuda ihtiyaçları varsa o konularda sosyal çözümler üretmek çok önemlidir. Bu anlamda gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bu noktada STK’larımızın kamu kurumlarının ve Belediyelerin desteğine ihtiyaçları var. STK’lar gençlerin kendilerini ifade edebilmeleri için aracı olacaklar. TÜGVA’nın da bu alanda çok çeşitli çalışmaları var. İnşallah açılan temsilciliklerimiz de Anadolu’nun her tarafında bu tür etkinliklerin yapılamasını sağlayacak” dedi.  
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.