Bilal Çakır, ERKEN SEÇİME GEREK YOK

Bilal Çakır, ERKEN SEÇİME GEREK YOK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, saha çalışmalarına başladıklarını, Cumartesi günü ilçemizde parti programlarını gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Çakır, ayrıca erken seçim sorumuza, ‘İktidarda, muhalefette erken seçim istemiyor. Türkiye’de erken seçim yapılması gereken bir ortam yok’ dedi

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,  yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘’Bizler MHP Gölcük İlçe Teşkilatı olarak sahaya indik, çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. MHP sadece seçimden seçime çalışmalarını yapan parti değildir. Bizler 5 yıl sonra yapılacak yerel seçimlere şimdiden hazırlanıyoruz. Cumartesi günü de muhtemelen parti binamızda önemli bir program gerçekleştireceğiz. Partimize yeni üyeler kazandıracağız ve seçimlere en iyi şekilde çalışacağız’ diye konuştu.

Başkan Çakır, sözlerinin devamında, ‘Son zamanlarda erken seçim sözlerini ortaya atanlar yanılıyor. Ülkemizin erken seçime ihtiyacı yok. Zaten şu anda ülkemizde erken seçim ortamı da yok.  İktidarı da muhalefeti de erken seçim istemiyor.Türkiye’de seçimler 4 yıl sonra zamanında olacak’ diyerek açıklamalarını bitirdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 6