BİL KOLEJİ FİDAN DİKEREK GELECEĞE NEFES OLDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Kasım 2019 22:06
BİL KOLEJİ FİDAN DİKEREK GELECEĞE NEFES OLDU
Tüm Türkiye'de gerçekleşen 11.11 Geleceğe Nefes Kampanyası için Bil Koleji Samsun Kampüsü Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katkısıyla ağaç dikimi gerçekleştirildi.
SAMSUN BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKEREK GELECEĞE NEFES OLDU

Tüm Türkiye'de gerçekleşen 11.11 Geleceğe Nefes Kampanyası için Bil Koleji Samsun Kampüsü Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katkısıyla ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Protokolünün konuşmalarıyla başlayan kampanyada ağaç dikim albümü gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin dört bir köşesine dikilen fidanlar yarınlar için nefes ve umut olacak. Fidan dikme törenine toplumumuzun her kesiminden yöneticiler, iş insanları, öğrenciler, STK temsilcileri katıldı. Bir günde 11 milyon fidan toprakla buluştu. Türkiye tarihi bir sevince imza attı. Bu anlamlı sevince Bil Koleji Samsun Kampüsü Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri de katılım gösterdi.

Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan: "Böyle anlamlı bir kampanyada öğrencilerimizle birlikte yerimizi alarak büyük bir gurura ortak olmanın sevincini yaşadık. Bil ailesine yakışanı yaptık. Öğrencilerimizi kutluyorum" dedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.