çetin ticaret

Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Toprağa Tohum Saçıp Çeltik Ekti

Çanakkale’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla çiftçileri ziyaret etti. Başkan Erdoğan, traktörün direksiyonuna geçerek toprağa tohum saçıp çeltik ekimi yaptı.

28584
Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Toprağa Tohum Saçıp Çeltik Ekti

Çanakkale’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla çiftçileri ziyaret etti. Başkan Erdoğan, traktörün direksiyonuna geçerek toprağa tohum saçıp çeltik ekimi yaptı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca ve Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güray Ergün ile birlikte, Gümüşçay ve Çınarköprü yöresinde çeltik tarımı yapan çiftçileri ziyaret ederek, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutladı. Çiftçilere kolaylıklar dileyerek sohbet eden Başkan Erdoğan, daha sonra traktörün direksiyonuna geçip, toprağa tohum saçarak çeltik ekimi yaptı. Çiftçilerin emek ve alın teriyle çalışarak toprağa hayat kattıklarını ifade eden Başkan Erdoğan, "Bu özel günde ilçemizin bereketli ovalarına gelerek çiftçilerimize selam verdik, sohbet ettik ve kolaylıklar diledik. Ramazan ayının sıcak günlerinde ve salgın döneminde dahi canla başla çalışarak bizleri gıdasız bırakmayan çiftçi kardeşlerimize teşekkür ederiz. Elbette Biga denilince akla ilk gelen tarım ve hayvancılık oluyor. Burada da çeltik tarlasına tohumlarımızı saçtık ve çeltik ekimi yaptık. Biga’mızın kaliteli çeltiklerinin ve diğer mahsullerimizin bereketli olmasını diliyorum. Biga’mızın verimli topraklarında alın teri dökerek toprağı işleyen çiftçi kardeşlerimiz başta olmak üzere ülkemizdeki ve tüm dünyadaki çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum. Yarınlarımız çiftçilerimizin bereketli elinde. Allah kolaylık versin" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.