"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Biden: Amerika utanç kaynağı

19 Şubat 2019, Salı
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Eski Başkan Yardımcısı Joe Biden, Münih Güvenlik Konferansı’nda yaptığı konuşmasında “Amerika bir utanç kaynağı” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Eski Başkan Yardımcısı Joe Biden, Münih Güvenlik Konferansı’nda yaptığı konuşmasında “Amerika bir utanç kaynağı” dedi. ABD sınırında kayıtsız göçmen ailelerin çocuklarına el konulmasını sert eleştiren Biden, “Benim bildiğim Amerika insan ahlâkına değer verir, çocuklarını ailelerinden zorla ayırmaz ve sınırdaki mültecilere sırtını dönmez.” diye konuştu. Biden ayrıca, “Amerikan halkı, bu durumun bize utanç verdiğinin farkında. Amerikalıların çoğu bunun doğru olmadığını biliyor. Bu biz değiliz” ifadelerine yer verdi. ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘sıfır tolerans’ politikasıyla ABD-Meksika sınırında çocukların ebeveynlerinden ayrılması uluslararası kamuoyu tarafından sert eleştirilmişti. Çocukların yaş ve cinsiyete göre ayrılarak tel örgülerden oluşan “kafesler” içinde tutulduğunu gösteren görüntüler büyük tepki çekmişti. ‘Sıfır tolerans’ politikası sonucunda 2 bin 500’den fazla çocuk mağdur olmuş, gelen tepkiler üzerine Trump çocukların ailelerinden ayrılması uygulamasında geri adım atmıştı.

Etiketler: biden, abd
Okunma Sayısı: 1705
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı